Els nostres bolets

Guia pràctica per distingir-los

Ramon Pascual

Els nostres bolets

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 5,90€

Col·lecció: Altres natura

ISBN: 978-84-9034-502-3

Nombre de Pàgines: 28

Nombre d'il·lustracions: 26

Mides: 9,5 x 16 cm

Enquadernació: Plegable

Data primera edició: Setembre del 2017

Compartir aquesta pàgina a:

Els nostres bolets

Guia pràctica per distingir-los

Ramon Pascual

Amb aquesta guia us resultarà fàcil identificar els bolets més comuns als nostres boscos, des dels més exquisits i apreciats fins als més verinosos, que també hem de saber distingir per no agafar-los de cap manera. El format plegable i plastificat de la guia us permetrà portar-la a la butxaca, quan aneu al bosc a buscar bolets.

Ramon Pascual

Ramon Pascual va cursar estudis de biologia a la Universitat de Barcelona i encaminà la seva activitat professional cap a la divulgació de les ciències, amb una activa presència en el món editorial i amb la participació en nombrosos cursos, conferències i altres activitats culturals per crear l’interès i el coneixement del món vegetal i dels bolets.

Ha publicat més de 20 guies de camp, de les quals, a Cossetània Edicions, Guia dels arbustos dels Països Catalans, Guia dels bolets dels Països Catalans i Guia dels arbres dels Països Catalans, a la col·lecció Guies de Camp. I també ha publicat Guia d’arbres per a nois i noies (Premi Crítica Serra d’Or, 2010), Guia de plantes per a nois i noies i Males herbes, i és el responsable de la col·lecció Physis d’aquesta editorial.