Els millors plats de l'Àvia Remei

Trucs i recomanacions

Remei Ribas Aguilera i Josep Borrell Garciapons

Els millors plats de l'Àvia Remei

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

EXHAURIT

Preu: 23,80€

Col·lecció: El Rebost, núm. 1

ISBN: 978-84-9791-431-4

Nombre de Pàgines: 132

Nombre d'il·lustracions: 61

Mides: 24 x 22,5 cm

Enquadernació: En tapa dura

Data primera edició: Febrer del 2009

Compartir aquesta pàgina a:

Els millors plats de l'Àvia Remei

Trucs i recomanacions

Remei Ribas Aguilera i Josep Borrell Garciapons

En aquest llibre hi podreu trobar un recull de les millors receptes de la meva cuina, la tradicional i catalana. Des dels entrants fins a les postres, hi ha nous plats que no s'havien publicat mai en cap dels meus receptaris. Receptes casolanes i d'elaboració senzilla; algunes de preparació més elaborada per als que tenen més estona per passar a la cuina i també d'altres per als dies de festa per quedar bé davant dels convidats. En els "Consells de l'Àvia Remei sobre fruites i verdures", hi ha unes petites recomanacions per a la utilització d'aquests aliments naturals a la cuina, per treure el màxim profit dels productes de la terra que formen part de la nostra dieta diària, amb consells saludables.

Fotografia de: Josep Borrell Garciapons

Remei Ribas Aguilera i Josep Borrell Garciapons

Nascuda a Mataró, ha ofert xerrades i ha impartit cursos de cuina per a totes les edats. Ha col·laborat amb el periodista Espartac Peran a Ràdio Argentona. Ha participat en diferents programes conduïts per Martí Gironell, a Catalunya Ràdio, per Jordi Tenas, a Ona Catalana i en programes especials de COM Ràdio i RAC1. Ha fet diverses demostracions culinàries, a TVE2 i TV3, per exemple, en el programa La columna, presentat per Júlia Otero. Ha publicat La cuina de l'Àvia Remei (2001), Plats i secrets de l'Àvia Remei (2003),L'Àvia Remei talla el bacallà (2006), i juntament amb la seva filla, Cristina Martí, Àvia Remei, vull cuinar! (2006), adreçat als més petits. Ha rebut reconeixements en els Gourmand Cookbook Awards, i va ser premiada en el I Concurso Internacional Las Mejores Recetas de Patatas del Mundo, organitzat per la universitat peruana de San Martín de Porres.

Recull de premsa

L'àvia Remei presenta a Cambrils el seu darrer llibre "Els millors plats de l'àvia Remei. Trucs i recomanacions" (Berta Ruiz / Revista Cambrils)

La presentació de "Els millors plats de l'Àvia Remei" a la llibreria Robafaves comptà amb una multitudinària assistència (Sala de premsa de Cossetània)

"Els millors plats de l'Àvia Remei" i "Secrets de Catalunya" s'anuncien a l'emissora RAC1 (RAC1)

"Els millors plats de l'Àvia Remei" compta amb un vídeo de promoció (Sala de premsa de Cossetània)

El llibre "Els millors plats de l’Àvia Remei" inclou noves receptes i recomanacions sobre cuina (Sala de premsa de Cossetània)

Cossetània rep cinc guardons dels Gourmand Cookbook Awards 2009 als millors llibres de cuina en català (Sala de premsa de Cossetània)