Els Amics de les Arts

Espècies per catalogar. El llibre

Elisenda Soriguera i Farrés

Els Amics de les Arts

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

EXHAURIT

Preu: 15,00€

Col·lecció: Alta fidelitat, núm. 1

ISBN: 978-84-15456-28-5

Nombre de Pàgines: 160 (16 en color)

Nombre d'il·lustracions: 154

Mides: 15,5 x 23,3 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Març del 2012

Compartir aquesta pàgina a:

Els Amics de les Arts

Espècies per catalogar. El llibre

Elisenda Soriguera i Farrés

Des de principis del 2005 que en Dani Alegret, Joan Enric Barceló, Eduard Costa i Ferran Piqué (Els Amics de les Arts) comparteixen somriures i melodies, escriuen anècdotes i reescriuen lletres, i tot plegat ho converteixen en cançons. La gira de presentació del disc Bed & Breakfast (DiscMedi, 2009) va ser tot un fenòmen: la seva música va arribar a més orelles que mai. Espècies per catalogar (DiscMedi, 2012) és la seva nova història: un nou disc que es comença a gestar el mateix 7 de febrer del 2010, després de tancar la gira en un concert eufòric que omplia el Palau de la Música Catalana de Barcelona per segona nit consecutiva. Des d’aleshores, dins del seu cap només hi rondava una idea: la de preparar una nova remesa de cançons per seguir compartint aquesta aventura musical. Un procés que descobrim en aquest llibre, la presentació d’un nou catàleg de temes amb el segell d’Els Amics de les Arts.

Elisenda Soriguera i Farrés

Una altra espècie per catalogar és l'Elisenda Soriguera (Calaf, 1985), coordinadora i coautora d’aquest llibre. És periodista del Grup Enderrock des de l’octubre del 2005, el mateix any en que, casualment, Els Amics de les Arts van començar a fer cançons (i van participar per primer cop al Concurs de Maquetes Sona 9). Actualment és la responsable d’enderrock.cat i també coordina els projectes audiovisuals del grup. Col·labora mensualment a la revista Descobrir Catalunya i té un petit racó a la xarxa, el bloc pocmoderna.cat. El pròleg d’aquest llibre l’ha escrit Lluís Gendrau, director editorial del Grup Enderrock, i el repàs de temes, Cançó x Cançó, l’ha escrit el periodista Roger Palà, cap de redacció de la revista Enderrock.

Recull de premsa

Resenya de La Petita llibreria - 30/07/2013

"Els Amics de les Arts. Espècies per catalogar" és el llibre oficial del nou disc del quartet (Sala de premsa de Cossetània)

ESPÈCIES PER CATALOGAR (el llibre) d'Els Amics de les arts.  (Blog del Programa Vols llegir? / Ràdio Nova Vilanova del Camí)

Alta fidelitat amb Els Amics de les Arts (Enderrock.cat)

Música negre sobre blanc (Telenotícies / TV3)

El diari "La Mañana" va publicar un article sobre el llibre "Els Amics de les Arts. Espècies per catalogar"

Vespres bonics (Elisenda Soriguera / blog Poc moderna)

Heus aquí el llibre (blog Els Amics de les Arts)

Cossetània i Enderrock desvetllen tots els secrets dels Amics de les Arts (Diari de la música)

L’Ateneu acull la presentació del llibre sobre Els Amics de les Arts (Ràdio Rubí FM)

Elisenda Soriguera presenta Els Amics de les Arts (Oriol Rodríguez / diari digital Núvol)