El torn

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 10,00€

Col·lecció: Quaderns de la Font del Cargol, núm. 2

ISBN: 978-84-9034-550-4

Nombre de Pàgines: 80

Mides: 15 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Novembre del 2016

Compartir aquesta pàgina a:

Amb El torn Clara Mir va guanyar el 39è Premi Marià Manent de poesia de Premià de Dalt. Aquest llibre, segons escriu Vicenç Llorca al pròleg, tanca «una trilogia entorn a la condició humana, expressada amb la seva grandesa, però també amb les seves contradiccions».

En el joc d’interpretacions de l’experiència humana que, per a l’autora, és la poesia, l’artefacte màgic d’El torn crea un paisatge emocional enmig del qual hi ha «la posició de l’ésser humà davant el misteri de l’univers», en paraules de Llorca.

Els dos llibres anteriors de Clara Mir són Els Déus i les Bèsties i La paraula des-habitada (premi Josep M. López Picó).

Clara Mir Maristany

M. Clara Mir i Maristany és llicenciada en Filosofia i Filologia Catalana i diplomada en Psicologia Clínica. Professora de la UAB, s’ha dedicat a la docència i a la recerca en el camp de la neuropsicologia i l’educació infantil i ha participat a la Xarxa Internacional de “Formation de Formateurs” RIF15 de la Comunitat Europea. Com a poeta va participar en els recitals Barbolles Poètiques (1959-1963), amb poemes que han estat enregistrats a la fonoteca del Dr. Joan Colomines (www.catedramariustorres.udl.cat); també al mateix web, té enregistrats poemes actuals a De veu en veu (2010). Des del 2006 organitza, amb Marta Malleu, les sessions literàries “Poesia a la carta”, enregistrades al blog www.servitalplat.blogspot.com.es.

Té publicats els poemaris Els Déus i les Bèsties i La paraula des-habitada (Premi de Poesia Josep M. López- Picó 2014). Amb El torn va guanyar el Premi Marià Manent de poesia 2015, de Premià de Dalt.

Recull de premsa

Tribuna Maresme - març del 2017

La Clau - febrer del 2017

La Veu del País Valencià - 23/01/2017