El romesco

Història, tècniques i receptes

David Solé i Torné

El romesco

Afegir al cistell

Preu: 12,30€

Col·lecció: El Cullerot, núm. 23

ISBN: 978-84-96035-71-3

Nombre de Pàgines: 160

Mides: 16,5 x 23,5 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Setembre del 2003

Compartir aquesta pàgina a:

El romesco

Història, tècniques i receptes

David Solé i Torné

Aquest llibre, que també hauria pogut tenir com a títol Romescos amb pebrots: la socialització de la picada, ha estat fet amb l’objectiu de difondre al màxim les característiques de la salsa o picada més internacional que tenim a Catalunya: el romesco. Un llibre que pretén conèixer l’origen i la història del romesco però que alhora vol divertir tothom que el llegeixi. I és que també hi podem trobar receptes, curiositats, anècdotes... i fins i tot el paper que juga aquesta picada a Internet. Pel que fa a les receptes, a més de les tradicionals amb peix i carn, en podem trobar d’altres que de ben segur ens sorprendran i que no tenen res a veure amb el que la majoria de gent fa a casa seva.

David Solé i Torné

Va néixer a Tarragona l'any 1967 i, com a bon fill de serrallenca, té el títol de mestre romescaire. Diplomat per l'Escola de Restauració i Hostelatge de Barcelona, actualment és el xef, i propietari, del Restaurant Barquet, al centre de Tarragona. Abans de fer-se càrrec de la cuina del restaurant va fer diferents estades a Mèxic, Cuba, Suïssa i també diversos punts de l'Estat espanyol.

Aquest és el tercer llibre que publica en els darrers anys. Els anteriors han estat Amb la mar al cor (1993) i Peix, cuina i tradició (1997). Acostuma a participar en diversos mitjans de comunicació, tant ràdio com televisió o publicacions especialitzades.

Recull de premsa

Centre catòlic Mataró - 07/02/2019