El Pirineu insòlit

50 indrets on perdre’s

Jesús Ávila Granados

El Pirineu insòlit

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 21,95€

Col·lecció: Azimut Turisme, núm. 27

ISBN: 978-84-9034-878-9

Nombre de Pàgines: 240

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Octubre del 2019

Compartir aquesta pàgina a:

El Pirineu insòlit

50 indrets on perdre’s

Jesús Ávila Granados

Aquest llibre proposa una manera de descobrir la cadena muntanyenca que separa Espanya i França, en el seu doble vessant, amb una nova mirada i amb altres valors. Amb ell el viatger tindrà l’oportunitat d’admirar enclavaments relacionats amb mitologia, catarisme, templers, ombres del Mal, llegendes, aparicions marianes, muntanyes sagrades, santuaris rupestres, rutes històriques i espais naturals.

Els llocs que presenta són desconeguts per a les grans rutes turístiques i demanen ser descoberts per persones que estimin la cultura. En molts casos, es tracta d’enclavaments oblidats des d’èpoques passades que, tot i el temps transcorregut, segueixen desafiant l’amenaça constant dels elements i ens transmeten, amb la seva espectacular atmosfera, una sensació de pau, embruixament, màgia i reconeixement.

Jesús Ávila Granados

Jesús Ávila Granados (www.jesusavilagranados.es), nascut a Granada (1950) i resident a Catalunya. Interessat pels aspectes més esotèrics de la història, ha seguit l’empremta dels templers, els càtars, els druides celtes, els jueus de l’Edat Mitjana, a Terra Santa, Anatòlia, França, Itàlia, la península Ibèrica, etc. Llicenciat en Ciències de la Informació (Periodisme) per la UAB, col·labora a La Aventura de la Historia, Historia de Iberia Vieja , Fomento, Vida Apícola , Vía Libre, entre altres. Va ser condecorat en dues ocasions pel Consell d’Europa, amb el Premi Europa Humana, com a millor periodista del continent, també va rebre el Tutav, concedit pel Ministeri de Cultura de Turquia, com a periodista estranger que millor coneix el país turc, la Medalla al Mèrit Agrícola, pel Ministeri d’Agricultura de la República Francesa, entre altres. Com a escriptor, a més a més de grans enciclopèdies, és autor de 110 llibres, que són assajos en la seva majoria; entre d’altres: Enclaves mágicos de España, A través de la España oculta , Templers a les Terres de l’Ebre , Catalunya càtara , Mazmorras que han hecho historia, El libro negro de la historia de España , Simbología sagrada, La mitología templaria… I entre les novel·les històriques: La profecía del laurel , El último hereje, La sombra del cardenal , La confesión: el médico templario… És conferenciant de temes de l’antiguitat i de l’edat medieval, coordinador i director científic d’esdeveniments culturals relacionats amb l’esoterisme i dinamitzador de grans projectes de promoció cultural.

Recull de premsa

Revista60ymas - 17-12-2019
Vilaweb
- 12-12-2019
Diari L'informatiu
/ Facebook Cossetània - 27-11-2019 

Diari L'informatiuFacebook Cossetània - 15-11-2019 

Diario del alto Aragón - 15-11-2019