El pes desitjat en 11 passos

Joan Majó i Merino

(Segona edició )

El pes desitjat en 11 passos

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 11,90€

Col·lecció: Prisma, núm. 30

ISBN: 978-84-15456-03-2

Nombre de Pàgines: 120

Mides: 15,5 x 23,3 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Febrer del 2012

Compartir aquesta pàgina a:

El pes desitjat en 11 passos

Joan Majó i Merino

(Segona edició )

Després de tants intents fallits amb prometedores fórmules màgiques, tens un sentiment de frustració que, a més a més, ha afectat la teva autoconfiança. L’única possibilitat que tenim d’aconseguir triomfar en la nostra missió és portar a terme un canvi d’hàbits. Hem de perdre pes saludablement, d’una forma que sigui viable amb la nostra vida, la feina, els horaris i les obligacions. Hem de perdre pes sense passar-ho malament, ni passar gana, ni menjar cada dia allò que no ens agrada, ni dependre d’una càpsula o algun beuratge. Hem de perdre pes d’una manera còmoda, sense complicacions, sense que ens diguin cada dia el que hem de menjar i, el més important, hem de perdre pes per no tornar-lo a recuperar mai més. En el mateix llibre trobarem la motivació que ens farà fàcil el canvi d’hàbits, fruit de l’experiència d’un dietista que ens ajudarà a agafar el domini del propi cos. Un mètode fàcil de seguir perquè s’adapta a les nostres formes de vida; una proposta global d’estil de vida saludable. Un camí per fer el salt definitiu cap a la salut!

Joan Majó i Merino

Joan Majó i Merino (Arenys de Munt – Barcelona, 1982) és diplomat en Dietètica i Nutrició Humana per la Universitat de Barcelona (CESNID) i postgraduat en Alimentació Hospitalària per la Universitat de Navarra. Des del 2004, ha exercit la consulta privada en diferents centres i la seva missió sempre ha estat la d’ensenyar als pacients a retrobar el seu pes desitjat. Des del 2006, treballa en una empresa de restauració col·lectiva.

Recull de premsa

Expliquen a Robafaves com aconseguir ‘El pes desitjat en 11 passos’ (diari Capgros.com) 

Joan Majó: "A «El pes desitjat en 11 passos» he volgut explicar que el que s'ha de fer és un canvi d'hàbits" (Sala de premsa de Cossetània)

La Cadena SER va fer referència al llibre "El pes desitjat en 11 passos", de Joan Majó

"El pes desitjat en 11 passos" és el més venut de no ficció en català segons el diari "Ara"

ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLIBRES -150- EL PES DESITJAT EN 11 PASSOS (Blog de Vols llegir? / Ràdio Vilanova del Camí) 

Joan Majó, autor de "El pes desitjat en 11 passos", va participar al programa Els matins de TV3

Tatiana Sisquella entrevista Joan Majó, autor de "El pes desitjat en 11 passos", a La tribu de Catalunya Ràdio

Joan Majó: "si tothom fos capaç d’aconseguir “El pes desitjat en 11 passos” la despesa sanitària disminuiria notablement" (Sala de premsa de Cossetània)