El Patufet. Quadern d'activitats

Roger Roig i Hugo Prades

El Patufet. Quadern d'activitats

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 7,45€

Col·lecció: Els àlbums del Patufet, núm. 2

ISBN: 978-84-9034-331-9

Nombre de Pàgines: 32

Nombre d'il·lustracions: 15

Mides: 24 x 31 cm

Enquadernació: Grapat

Data primera edició: Maig del 2015

Compartir aquesta pàgina a:

El Patufet. Quadern d'activitats

Roger Roig i Hugo Prades

El Patufet proposa una trentena d’entreteniments de tota mena (sopes de lletres, laberints, jocs lingüístics, d’observació, de lògica...) que giren al voltant de les festes i les tradicions catalanes, del qual n’és un expert coneixedor. Seguint l’ordre del nostre costumari, els nens i nenes podran jugar, pintar i passar-s’ho d’allò més bé amb activitats ambientades en l’arribada dels Reis d’Orient, el carnaval, la calçotada, la llegenda de Sant Jordi, la nit de Sant Joan, la tradició castellera, les festes majors, les castanyes i els panellets o el cicle de les festes de Nadal.
Diversió assegurada per a petits i grans!

Il·lustracions de: Hugo Prades

Roger Roig i Hugo Prades

Roger Roig (Valls, 1971). És llicenciat en filologia catalana i treballa en el món editorial. Ha publicat diversos contes per a infants, entre els quals destaquen "Les aventures del Zum-Zum i els seus amics" els llibres de la col·lecció El Patufet i la resta de llibres d'aquesta col·lecció.

Hugo Prades (Tarragona 1968). Il·lustrador. Treballa per a editorials, institucions culturals i museus, i ha il·lustrat contes per a infants, llibres de text i jocs de taula. És conegut pel seu particular estil i humor.

Recull de premsa

Sócpetit.cat - 15/07/2015

La Petita Llibreria - 20/06/2015

Què Llegeixes - 20/06/2015