El Patufet a la neu

Roger Roig i Hugo Prades

El Patufet a la neu

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 5,90€

Col·lecció: Les diversions del Patufet, núm. 1

ISBN: 978-84-9034-891-8

Nombre de Pàgines: 24

Mides: 24 x 22 cm

Enquadernació: Rústica

Data primera edició: Novembre del 2019

Compartir aquesta pàgina a:

El Patufet a la neu

Roger Roig i Hugo Prades

Amb l’intens fred hivernal, arriba la neu. El Patufet i els seus amics gaudeixen d’una emocionant jornada enmig de preciosos paisatges nevats i descobreixen la màgia de fer ninots de neu i de lliscar amb trineu muntanya avall. I encara els quedarà temps per resoldre l’enigma del monstre de les neus…

En aquesta col·lecció podràs acompanyar el Patufet, protagonista d’un dels contes populars catalans més coneguts arreu, a conèixer nous indrets i a fer activitats ben divertides.

Il·lustracions de: Hugo Prades Martínez

Roger Roig i Hugo Prades

Roger Roig (Valls, 1971). És llicenciat en filologia catalana i treballa en el món editorial. Ha publicat diversos contes per a infants, tant en solitari com en aplecs de narracions. És autor dels contes de les col·leccions “El Patufet i les tradicions catalanes”, “Els àlbums del Patufet” i "Les aventures del Zum-Zum i els seus amics”, totes a Cossetània Edicions.

Hugo Prades (Tarragona 1968). Il·lustrador. Treballa per a editorials, institucions culturals i museus, i ha il·lustrat contes per a infants, llibres de text i jocs de taula. És conegut pel seu particular estil i humor.

Recull de premsa

Ara.cat - 25/01/2020

La petita Llibreria - 23/12/2019