El paisatge favorit de Catalunya

El llibre de la sèrie de TV3

Diversos autors

El paisatge favorit de Catalunya

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 29,50€

Col·lecció: Altres natura

ISBN: 978-84-9791-584-7

Nombre de Pàgines: 168

Nombre d'il·lustracions: 141

Mides: 30 x 24 cm

Enquadernació: Tapa dura i sobrecoberta

Data primera edició: Novembre del 2009

Compartir aquesta pàgina a:

El paisatge favorit de Catalunya

El llibre de la sèrie de TV3

Diversos autors

Catalunya és un país de paisatges espectaculars i diferents. Un mosaic de geografies contrastades que configuren un territori únic. De les dunes del Delta de l’Ebre als cims del Pirineu, el caliu humà que impregna el barri antic de Tarragona o les formes humanes i animals de Montserrat. Hi ha pocs països al món que gaudeixin d’aquesta diversitat. En aquest llibre hi trobareu un tast de tot això. Els fotògrafs Jordi Longás i Chopo han fet una selecció de fotografies dels millors racons dels 24 paisatges protagonistes de la sèrie de TV3 EL PAISATGE FAVORIT DE CATALUNYA. Els lectors que hi vulguin entrar trobaran també textos dels personatges que van protagonitzar la sèrie, textos que expliquen el lligam de la persona amb el paisatge, perquè el paisatge també és la gent. Finalment, hi ha una selecció de les fotografies enviades pels teleespectadors del programa.

Editat per: de Catalunya Televisió

Recull de premsa

El paisatge favorit de Catalunya´, en llibre (Regió7.cat)

El llibre "El paisatge favorit de Catalunya" mostra el mosaic de geografies contrastades que configuren el país (Sala de premsa de Cossetània)

Francesc Pou, director de la sèrie de TV3 "El paisatge favorit de Catalunya": "El llibre recull molt bé l'esperit de la sèrie" (Sala de premsa de Cossetània)

Cossetània i TV3 editen el llibre d'«El paisatge favorit de Catalunya» (diari El Punt)

El llibre "El paisatge favorit de Catalunya" s'anuncia a l'emissora RAC1 (Sala de premsa de Cossetània)

"El paisatge favorit de Catalunya", "Colom. 500 anys enganyats" i "El llibre de la Marató" apareixen als rànquings dels llibres més venuts (Sala de premsa de Cossetània)

"El paisatge favorit de Catalunya", "Colom. 500 anys enganyats" i "El llibre de la Marató" es mantenen entre els llibres més venuts (Sala de premsa de Cossetània)

"El paisatge favorit de Catalunya" i "El llibre de la Marató" es tornen a trobar entre els més venuts (Sala de premsa de Cossetània)

"El paisatge favorit de Catalunya" i "El llibre de la Marató" es mantenen a les llistes dels més venuts (Sala de premsa de Cossetània)

"El paisatge favorit de Catalunya" és per tercera setmana consecutiva un dels més venuts segons "La Vanguardia" (Sala de premsa de Cossetània)

El portal TV3.cat obre un concurs per sortejar el llibre "El paisatge favorit de Catalunya" (web TV3.cat)

TV3 reemet aquest estiu "El paisatge favorit de Catalunya" (Sala de premsa de Cossetània)