El meu primer hortet

Emmanuelle Kécir-Lepetit

El meu primer hortet

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 10,50€

Col·lecció: Altres infantil

ISBN: 978-84-9034-846-8

Nombre de Pàgines: 50

Mides: 16 x 21 cm

Enquadernació: Tapa dura

Data primera edició: Setembre del 2019

Compartir aquesta pàgina a:

El meu primer hortet

Emmanuelle Kécir-Lepetit

Com si es tractés d’un bon planter, aquesta petita guia pràctica i documental està feta per a tu. Al seu interior, descobreix tots els trucs i consells per crear el teu primer hortet al jardí o damunt del teu balcó. Així mateix hi trobaràs les respostes a les teves preguntes: Com crear un hort? On instal·lar-lo? Com preparar la terra? Com sembrar?

I això no és tot, una guia d’observació t’espera per aprendre a triar els fruits i les verdures fàcils de cultivar i com associar les plantes per atreure les bestioles beneficioses per al jardí i allunyar els paràsits.

Emmanuelle Kécir-Lepetit

Emmanuelle Kecir-Lepetit (Emmanuelle Lepetit) és autora de llibres per a joves i de treballs de vida pràctica, i exerceix també de traductora. Va estudiar Literatura al Liceu Louis-le-Grand (1993), Literatura Comparada a la Sorbona (1996) i Edició a Paris III (1997), i va començar la seva carrera professional a Gallimard, abans de passar a ser autora independent a partir del 1998. Escriu per a la joventut, però també fa històries curtes, contes, novel·les i documentals sobre diversos temes per al públic adult. Ha estat guardonada amb el Prix du Livre Environnement 2010, "mention Jeunesse", pel seu llibre Les Énergies (Éditions Fleurus infantil).