El llibre de la Marató de TV3

Afegir al cistell

Preu: 9,00€

Col·lecció: Altres

ISBN: 978-84-9824-587-5

Nombre de Pàgines: 128

Mides:

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Novembre del 2009

Compartir aquesta pàgina a:

La Marató de TV3 és un gran esdeveniment anual: un programa de televisió en directe de prop de catorze hores de durada, impulsat per TVC i la Fundació La Marató de TV3, que té la finalitat d’obtenir recursos econòmics per a la investigació científica sobre malalties que, ara com ara, no tenen una curació definitiva. Enguany, el repte de La Marató és aconseguir fons per finançar projectes de recerca biomèdica relacionats amb les malalties minoritàries. Una malaltia minoritària és una malaltia greu, poc freqüent i que afecta un nombre reduït de persones. Són patologies bastant desconegudes, fins i tot per als metges. És per aquest motiu que els afectats poden sentir-se perduts i, de vegades, desesperats. Busquen respostes: necessiten saber contra què lluiten. Per a tots els afectats i de forma desinteressada, els escriptors Manuel Baixauli, Lolita Bosch, Esperança Camps, Andreu Martín, Quim Monzó, Màrius Serra, Jordi Sierra i Fabra, Rafael Vallbona i Eloi Vila han cedit aquests relats per contribuir, mitjançant la literatura, a ser conscients del que pot significar patir una malaltia minoritària i recaptar fons per a la investigació científica. Tots els que han fet possible aquest llibre –autors, editors, industrials i distribuïdors– hi han col·laborat de manera totalment desinteressada. (Comprant aquest llibre ajudes a recaptar fons per la lluita contra les malalties minoritàries).

Editat per: de Catalunya Televisió

Recull de premsa

Es presenta "El llibre de la Marató de TV3. Nou relats contra les malalties minoritàries" (Sala de premsa de Cossetània)

‘La Marató’ de TV-3 posa lletra i música a malalties estranyes (Marisa de Dios / diari El Periódico)

Una trentena d'artistes participen en el nou disc de «La marató» (G. Vidal / diari El Punt)

El disc i el llibre, valor afegit de La Marató (Maria Teresa Coca / diari Avui)

"La Marató" treu disc i llibre! (web Televisió de Catalunya)

"Colom. 500 anys enganyats", "Escoltant Guardiola" i "El llibre de la Marató" apareixen als rànquings de llibres més venuts (Sala de premsa de Cossetània)

"El llibre de la Marató de TV3" s'anuncia a Catalunya Ràdio (Sala de premsa de Cossetània)

"Colom. 500 anys enganyats" i "El llibre de la Marató de TV3" apareixen als rànquings dels més venuts de l'"Avui", "El Periódico" i "La Vanguardia" (Sala de premsa de Cossetània)

"Colom. 500 anys enganyats" i "El llibre de la Marató" es mantenen als rànquings dels més venuts (Sala de premsa de Cossetània)

"El paisatge favorit de Catalunya", "Colom. 500 anys enganyats" i "El llibre de la Marató" apareixen als rànquings dels llibres més venuts (Sala de premsa de Cossetània)

"El paisatge favorit de Catalunya", "Colom. 500 anys enganyats" i "El llibre de la Marató" es mantenen entre els llibres més venuts (Sala de premsa de Cossetània)

"El paisatge favorit de Catalunya" i "El llibre de la Marató" es tornen a trobar entre els més venuts (Sala de premsa de Cossetània)

 

 "El paisatge favorit de Catalunya" i "El llibre de la Marató" es mantenen a les llistes dels més venuts (Sala de premsa de Cossetània)