El carrer que em du a casa

Un viatge literari-musical per la poesia del Maresme. De Marià Manent als joves dels anys vuitanta

Diversos autors

El carrer que em du a casa

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 15,00€

Col·lecció: Quaderns de la Font del Cargol, núm. 13

ISBN: 978-84-9034-948-9

Nombre de Pàgines: 72

Mides: 15 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Març del 2020

Compartir aquesta pàgina a:

El carrer que em du a casa

Un viatge literari-musical per la poesia del Maresme. De Marià Manent als joves dels anys vuitanta

Diversos autors

El carrer que em du a casa és un recorregut per la poesia d’autors del Maresme de la segona meitat del segle xx. La selecció s’ha fet prenent com a base dues publicacions de referència en la construcció de l’imaginari literari d’un territori prolífic en escriptors com el Maresme; la Primera antologia de poetes del Maresme i la Nova antologia de poetes del Maresme.

Amb el llegat de les dues antologies es va crear l’espectacle literari-musical “El carrer que em du a casa”, que ens mostra els fonaments d’una creació literària feta des del Maresme, amb voluntat de projectar-se molt més enllà.

Amb direcció artística dels músics i compositors Jorge Sarraute (piano) i Jordi Torrens (guitarra), i amb Ernest Martínez (percussions) i les veus de Carol Brunet, Teresa Meca i Ferran Planell, en el disc que va amb el llibre podreu escoltar els versos d’Esteve Albert, Ventura Ametller, Teresa d’Arenys, Salvador Espriu, Joan Font, Isidre Julià, Josep Lladó, Marià Manent, Salvador Moragas, Valerià Pujol, Martí Rosselló, Pere Ribot, Manuel Patricio, Jordi Bilbeny, Rafael Vallbona, Jaume Cases, M. Antònia Grau, Marc Lluch, Perejaume i Enric Quintana.