Dieta: què faig malament?

Lídia Casademont

Dieta: què faig malament?

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 12,80€

Col·lecció: Prisma, núm. 51

ISBN: 978-84-9034-885-7

Nombre de Pàgines: 120

Mides: 15,5 x 23,3 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Octubre del 2019

Compartir aquesta pàgina a:

Dieta: què faig malament?

Lídia Casademont

Havent estat testimoni durant massa temps dels mals hàbits alimentaris, en aquest llibre l’autora identifica els errors més comuns que cometem en la nostra dieta i ens proposa una solució entenedora i planera.

Hi trobarem una reflexió dels possibles motius que ens han empès a dur una mala alimentació sense adonar-nos-en, consells que ens enfoquin a aconseguir canviar els mals hàbits, els passos que s’han de seguir, els errors més freqüents que s’han d’evitar, així com algunes recomanacions per ajudar-nos a tenir èxit, acomplir el nostre objectiu i saber mantenir el pes ideal. Cadascuna de les situacions explicades s’analitzen a partir de casos reals i quotidians que ha tractat l’autora.

També hi ha algunes idees d’àpats lleugers, poc calòrics i saludables, així com una planificació de dues setmanes de menús exemple, per tal de poder seguir una dieta correcta.

Lídia Casademont

Lídia Casademont. Nascuda a Figueres, ja des de ben petita estava interessada en tot allò referent a les propietats dels aliments i la salut. Més endavant, va estudiar la branca científica biosanitària a l’Institut Alexandre Deulofeu de Figueres i, més tard, la carrera de Nutrició Humana i Dietètica a la Universitat de Vic.

Va treballar un breu període a l’Hospital de Figueres i, després, en un centre de dietètica fins avui dia, en el qual ajuda a aconseguir un pes saludable i, encara més important, a adquirir uns bons hàbits alimentaris a tothom qui acudeix a la consulta.

Des de 2011, és autora del blog gastronòmic Va de teca (vadeteca.cat), on ens parla sobre gastronomia, receptes, opinions de restaurants, degustacions d’aliments, tastos de vi i cervesa, notícies d’esdeveniments culinaris i altres curiositats gastronòmiques. A part, també la podem seguir a les xarxes socials a través de Twitter (@lidiacasademont) i Instagram (@lidiacasademont), on mostra de primera mà tots els plats i les receptes que prova. Però aquesta inquieta figuerenca també ha realitzat col·laboracions esporàdiques en altres blogs gastronòmics, així com en una revista de tirada comarcal.

Finalment, i no menys important, ha publicat els llibres 100 trucs per aprimar-se (Cossetània Edicions, 2013) i Cuina i reaprofita! (Cossetània Edicions, 2016).

Recull de premsa

VilaWeb - 14/12/2020

VA DE TECA - 27/11/2019

MENGEM ARA.CAT - 27/11/2019

Empordà - 26/11/2019

REVISTA GASTRONOMIA I TURISME - 14/11/2019

FACEBOOK GUIA GOURMAND - 14/11/2019

TWITTER - 14/11/2019