Dibuixant Reus

Teresa Llorach i Eduard López

(Segona edició)

Dibuixant Reus

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 19,50€

Col·lecció: Altres

ISBN: 978-84-9034-648-8

Nombre de Pàgines: 80

Mides: 19,5 x 28 cm

Enquadernació: Tapa dura

Data primera edició: Setembre del 2017

Compartir aquesta pàgina a:

Dibuixant Reus

Teresa Llorach i Eduard López

(Segona edició)

Aquest llibre adopta la forma d’un carnet de viatge que proposa fer una passejada per Reus, per alguns dels seus àmbits més populars, però també per altres més desconeguts. Perquè els autors sostenen que aquesta ciutat té molts racons i aspectes per descobrir. I per tal de fer partícips d’aquest amor i aquesta curiositat els lectors, han partit de la seva voluntat de transmetre allò que més s’estimen de la seva ciutat, on han nascut i viuen, i hi han dipositat una mirada atenta i pacient.

Il·lustracions de: Teresa Llorach Manresa

Teresa Llorach i Eduard López

Teresa Llorach Manresa (Reus, 1965)

Dedica a l’art el temps que li permet el treball professional a la banca. Graduada en arts aplicades, especialitat de pintura, pla 63, a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona, i projecte final a EA de la Llotja de Barcelona. És assídua als monogràfics de dibuix, pintura i història de l’art.

Ha col·laborat amb cartells de difusió d’actes culturals i ha participat en exposicions col·lectives a l’Escola d’Art, Centre de Lectura i Galeria CT ART Gallery de Reus. Ha estat finalista un any del Premi de pintura Ceferino Olivé de la Fundació Privada Reddis. Ha guanyat el primer premi de pintura patrocinat per Vermuts Miró, del Museu del Vermut de Reus. Habitualment participa en les sortides amb el grup de dibuix “Urban sketchers Reus”.

Els últims anys s’ha apassionat per la il·lustració, en l’exercici de transformar un relat en imatge. Es tracta de tècniques on el suport és el paper, principalment l’aquarel·la. Mostra el nostre paisatge urbà, escenaris que li són familiars.

Eduard López Mercadé (Reus, 1961)

És llicenciat en dret i expert en llenguatge jurídic. Es va iniciar professionalment com a corrector d’estil en la premsa local, i va col·laborar en distintes publicacions periòdiques com a dibuixant i periodista. Els darrers anys ha estat molt present en les xarxes socials, en diferents espais, personals i col·lectius, com les revistes digitals Nervi i Lemúria. Ha publicat diversos contes a la revista Valors. L’any 2014 publica el llibre Interseccions (Ifeelbook Editors) i el 2015 diversos relats i poemes als reculls col·lectius Quedem al Zurich? (Quorum Llibres) i Bibliorelats (Arola Editor).

Recull de premsa

Diari de Tarragona - 22/04/2018

delCamp.cat - 20/04/2018

Bloc de Jordi Cervera - 09/11/2017

Diari de Tarragona - 13/10/2017

Diari Més Tarragona/ Reus - 02/10/2017

ReusDiari.cat - 21/09/2017

TV3 / TN Comarques - 29/08/2017