Deliciosa natura

Un món d'aventures comestibles per descobrir flors, herbes i fruits silvestres

Marc Estévez i Casabosch

Deliciosa natura

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 21,90€

Col·lecció: Altres natura

ISBN: 978-84-9034-141-4

Nombre de Pàgines: 224

Nombre d'il·lustracions: 130

Mides: 16 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Octubre del 2013

Compartir aquesta pàgina a:

Deliciosa natura

Un món d'aventures comestibles per descobrir flors, herbes i fruits silvestres

Marc Estévez i Casabosch

Una festa gastronòmica en ruta. Un rebost carregat de bons aliments. Un viatge a la natura propera farcit d'experiències comestibles. Després de confessar-nos els secrets més ben guardats dels bolets en diversos llibres i seduir-nos amb Un hort per ser feliç, l'autor torna a la càrrega amb una proposta única i emocionant per descobrir-nos les seves plantes silvestres predilectes, posant en valor espècies saludables i medicinals, retrobant una part d’antiga saviesa avui caiguda en l’oblit. De les exquisides ortigues als espàrrecs del marge d’un camí. Castanyes, enciams de mar, pinyons, gerds, aranyons... Desenes d’herbes, flors i altres fruits preciosos que t’estan esperant, a punt perquè els aprofitis a la cuina i els assaboreixis al paladar.

A les pàgines del llibre hi trobaràs notes per a la identificació i recol·lecció de cada espècie, juntament amb detalls de l'hàbitat, localització, propietats per a la salut i aplicacions gastronòmiques. Les rutes a peu mostren un calendari que et descobreix la millor època de l’any per sortir a la recerca i planificar les escapades.

Amb 20 rutes comestibles per fer amb nens, tots els mapes que necessites i un munt de receptes saludables i originals!

Il·lustracions de: Jordi Play

Marc Estévez i Casabosch

Marc Estévez i Casabosch

Nascut a Barcelona, però posseït per un pensament silvestre poc convencional, fa anys va decidir establir-se a pagès, on gaudeix del dia a dia amb serenitat i bons aliments, al peu de les muntanyes prepirinenques. Un entorn privilegiat que s’ha acabat convertint en el seu principal laboratori d’assajos, des d’on pot extreure reflexions profundes i saviesa pràctica, i alhora, cultivar i desenvolupar les infinites experiències que proporcionen el contacte directe amb la terra i els altres elements de l’entorn. La seva trajectòria personal i professional sempre ha girat al voltant de la natura. Reconegut expert en boscos i bolets, els seus llibres divulgatius són èxits de vendes any rere any. És autor de Bolets en temps de crisi, El secret dels rovellons, Setas al descubierto, Les millors rutes per trobar bolets i dels dos volums d’El secret més ben guardat, entre d’altres. Autor també de l’obra Un hort per ser feliç, èxit editorial que va sumant reedicions, i que esdevé tota una declaració d’intencions i una crida a la revolució a través dels petits gestos individuals. Actualment, a més d’escriure i sembrar nous projectes apassionadament, comparteix aventures i coneixements a través de cursos, tallers, conferències i col·laboracions en diversos plataformes de comunicació. La seva filosofia existencial avisa: “facis el que facis, fes-ho emocionant, divertit, col·laboratiu i constructiu. En altres paraules, fes-ho comestible!”.

Recull de premsa

Deliciosa natura  - 08/11/2018

Bloc Jocs de Cuina - 08/05/2015

Ets el que menges - 08/05/2014

Regió 7 - 13/01/2014

Revista Cuina - 07/01/2014

Diari Ara - 31/12/2013

Blog Entaulats, Carme Gasull - 23/12/2013

Fòrum.ad - 17/11/2013

The Secret la revista 

Els Matins, TV3 - 18/11/2013

L'enllaç - 14/11/2013

Diari Maresme - 13/11/2013

 

Premsa

Dossier de premsa