Del test a la taula

Planta, cultiva i cuina herbes aromàtiques a casa

Burkhard Bohne

Del test a la taula

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 15,50€

Col·lecció: Altres natura

ISBN: 978-84-9034-706-5

Nombre de Pàgines: 124

Nombre d'il·lustracions: 200

Mides: 17 x 24 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Març del 2018

Compartir aquesta pàgina a:

Del test a la taula

Planta, cultiva i cuina herbes aromàtiques a casa

Burkhard Bohne

Aconsegueix les teves pròpies herbes aromàtiques i culinàries… ni que no tinguis jardí! N’hi ha moltes que es cultiven bé en testos i son fàcils de cuidar. Creixeran ufanoses al teu balcó, terrassa o ampit. Cultiva-les i conrea-les tu mateix per enriquir els teus plats.

— Idees per dissenyar testos i altres recipients: Jardineres per a plantes aromàtiques, jardins verticals, recipients reciclats… Hi ha una gran varietat d’opcions per al balcó i la terrassa.

— La cura de les herbes cultivades en testos: Des de la sembra o plantació fins a la collita. Amb els consells més rellevants entorn a l’hàbitat, el reg, l’adobatge i la protecció a l’hivern.

— Vint-i-conc receptes amb herbes aromàtiques: L’alfàbrega i la farigola figuren entre les clàssiques, però un mateix també pot cultivar la citronel·la, la peril·la o la tulsi.

"Editat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat"

Burkhard Bohne

Burkhard Bohne és mestre jardiner i s’ha especialitzat en herbes aromàtiques al llarg de més de vint-i-cinc anys. Des que va crear el jardí de plantes medicinals de la Universitat Tècnica de Brunsvic, hi organitza visites guiades, exposicions i actes de tot tipus. A més a més, planifica i dona suport a projectes de jardineria externs, sobretot si tenen a veure amb plantes aromàtiques. Amb el seu ajut s’han pogut crear diversos jardins monàstics, palatins i medicinals. Sempre posa l’accent en el fet que siguin sostenibles i de cultiu ecològic. De mica en mica s’ha donat a conèixer gràcies a nombrosos reportatges, llibres i programes televisius. Avui dia són molts els qui comparteixen la passió de Burkhard Bohne per les herbes aromàtiques; justament per això, el 2011 va crear a Brunsvic la seva pròpia escola botànica. Si vols saber més coses sobre ell, consulta aquest enllaç: www.burkhard-bohne.de.

Recull de premsa

Biblioteca de Llavaneres - 16/08/2018

Setmanari La República - 30/06-06/07/2018

Biblioteca les Voltes - 16/5/2018

Eva cuinera (canal youtube) - 04/05/2018

Gastronomia i turisme - 09/04/2018