De Reus a Prades i Poblet

A peu pels camins de la història, la llegenda i l’anècdota

Josep M. Sugranyes

De Reus a Prades i Poblet

Afegir al cistell

Preu: 9,02€

Col·lecció: El Tinter, núm. 18

ISBN: 978-84-89890-92-3

Nombre de Pàgines: 112

Nombre d'il·lustracions: 11

Mides: 17 x 24 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Febrer del 2001

Compartir aquesta pàgina a:

De Reus a Prades i Poblet

A peu pels camins de la història, la llegenda i l’anècdota

Josep M. Sugranyes

Josep M. Sugranyes ens explica, amb l’afany de penetrar en la història i la llegenda, el camí de Reus a Prades, el qual ha sigut, des de la prehistòria, l’eix de la comarca del Baix Camp. És un camí ancestral que travessa el territori de nord a sud i pel qual ha transcorregut una part important del nostre passat més físicament proper. D’altra banda, el camí de Prades a Poblet, a part de relligar dues comarques veïnes amb nexes comuns, té un contingut polític i espiritual remarcable.

Josep M. Sugranyes

Josep M. Sugranyes nascut a Reus el 9 d'abril del 1939. Va estudiar batxillerat a l'Institut Antoni Gaudí de Reus i posteriorment va fer dos cursos de Medicina a la Universitat de Santiago de Compostel·la. S'integrà al negoci familiar. En el decurs dels anys ha passat per diverses ocupacions i càrrecs: administrador de la finca Parc Samà de Cambrils; secretri dels ajuntaments de les Borges del Camp, Prades, Capafonts, la Febró i Vallclara: gerent del Consell Comarcal del Baix Camp; membre directiu de diversos clubs i associacions. Ha estat col·laborador de diverses publicacions i diaris de la demarcació, i ha publicat la Història del Club Tennis Menterols, Garbellada de refranys i Pere Vidiella, artista, professor i mestre.  Actualment exerceix com a gestor.

Recull de premsa

Ha mort Josep Maria Sugranyes, autor de "Garbellada de refranys" i "De Reus a Prades i Poblet" (Sala de premsa de Cossetània)