Dalí

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 6,95€

Col·lecció: Els més GRANS per als més PETITS, núm. 3

ISBN: 978-84-9034-400-2

Nombre de Pàgines: 32

Nombre d'il·lustracions: 26

Mides: 23,3 x 16,5 cm

Enquadernació: Rústica

Data primera edició: Març del 2016

Compartir aquesta pàgina a:

Cada matí, quan es llevava, Salvador Dalí es feia la mateixa pregunta: «Quines coses meravelloses aconseguirà avui aquest Salvador Dalí?». I tot i que hi havia qui el prenia per boig, la veritat és que va fer moltes coses meravelloses. No només va pintar quadres que avui s’exposen als museus de tot el món: a més, va tenir una vida d’allò més intensa. Es va enamorar perdudament, va tenir amics que van revolucionar l’art… i va triomfar a Hollywood. En voleu saber més? Endinseu-vos en les pàgines d’aquest llibre!

Il·lustracions de: David Maynar Gálvez

Marià Veloy i David Maynar

Marià Veloy (Barcelona, 1978). Llicenciat en Filosofia per la Universitat de Barcelona, fa més de dotze anys que es guanya la vida com a escriptor. Ha publicat dos novel·les, i un grapat de llibres de no ficció. També és autor de llibres infantils com Mi primer Machado.

David Maynar (Saragossa, 1970). Llicenciat en Belles Arts per la facultat Sant Jordi de Barcelona. Premi Junceda d’il·lustració multimèdia, ha col·laborat com il·lustrador i dibuixant per a una mà de projectes editorials, en l'àmbit del llibre il·lustrat (Tinc un any, Veig Veig, una tarda al parc...) aplicacions digitals, premsa i programes educatius.

Recull de premsa

Biblioteques de Vilanova i la Geltrú / programa Més content que un gínjol - 07/05/2016

La Petita Llibreria - 29/03/2016