Curses de muntanya

Manual pràctic

Kiku Soler

Curses de muntanya

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 11,90€

Col·lecció: Manuals de muntanya, núm. 9

ISBN: 978-84-9034-347-0

Nombre de Pàgines: 96

Nombre d'il·lustracions: 86

Mides: 14 x 21 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Setembre del 2015

Compartir aquesta pàgina a:

Curses de muntanya

Manual pràctic

Kiku Soler

Aquest llibre ens permetrà conèixer els diferents tipus de material i equips, i a banda d’això conté una part tècnica on s’expliquen, d’una manera didàctica, visual i fàcil d’entendre, les habilitats adequades per poder progressar. L’obra pretén mostrar la senzillesa de córrer per la muntanya. A més de realçar els valors positius que s’hi associen, la guia posa de manifest la desmesura en el nombre de curses, els quilometratges inhumans i els accessoris de tota mena.

Kiku Soler

Kiku Soler (Sallent, 1964) De ben petit se sent atret per l’atletisme de fons, esport en el qual al llarg dels anys aconsegueix resultats destacats d’àmbit català. Ja de jove sent la crida de la muntanya i, sense deixar de córrer, s’apassiona per l’escalada en roca i l’alpinisme fins al punt de formar part en quatre expedicions a cims de l’Himàlaia. El coneixement i domini d’aquests dos mons fa que en el moment que a Catalunya neixen les primeres curses de muntanya obtingui resultats immillorables, guanyant les tres edicions de la marató de l’Aneto, les curses del Canigó i la Pica d’Estats, entre altres; i es proclama campió d’Europa en la primera edició celebrada el 2001 a la Vall d’Aran. Ha contribuït, primer com a corredor i després com a tècnic i seleccionador, a aconseguir els nombrosos títols mundials de la Selecció Catalana de Curses de Muntanya.

És agent rural de la Generalitat a la comarca del Berguedà, on viu, corre i escala, a més de ser especialista en treballs verticals i muntanya dins de la seva feina.

Recull de premsa

Terrassadigital.cat - 03/03/2017

Vèrtex - desembre 2015/gener2016

Corredordemontaña.com - 10/12/2015

Revista Fosbury - octubre de 2015

La Xarxa / programa Via verda - 21/09/2015

Regió7 - 24/09/2015