Cuina On Road

Productes i receptes d'"El Suplement" de Catalunya Ràdio

Pep Nogué i Francesc Murgadas

Cuina On Road

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 18,50€

Col·lecció: Sensacions, núm. 4

ISBN: 978-84-9034-602-0

Nombre de Pàgines: 176

Mides: 17 x 24 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Març del 2017

Compartir aquesta pàgina a:

Cuina On Road

Productes i receptes d'"El Suplement" de Catalunya Ràdio

Pep Nogué i Francesc Murgadas

Una de les grans passions de Pep Nogué és viatjar per tot Catalunya a la recerca de receptes noves i delicioses i productes de qualitat, com fa en El Suplement On Road. Aquest llibre, fill del programa, reuneix una miscel·lània de 55 receptes i productes de zones determinades de Catalunya. Cadascuna de les receptes inclou un text narratiu de Francesc Murgadas, també integrat en El Suplement On Road, en què s’esplaia lúdicament sobre el producte en qüestió, i també una cita de personatges de renom relacionada amb el producte. Hi ha receptes del safrà de la Conca, de l’arròs de Pals, de la poma golden de Girona, de l’ostra del Delta o dels cigrons de Prats de Rei. Algunes de les receptes són dels cuiners que han aparegut al programa.

 

"Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat"

Pep Nogué i Francesc Murgadas

Pep Nogué és un inquiet cuiner sense restaurant, sí, ho llegiu bé, sense restaurant. Aquesta voluntària situació combinada amb la seva gran passió, fer cervesa, recuperar productes i varietats perdudes, assessoraments a diversos hotels i restaurants, l’escriptura de llibres i d’articles o la simple i sempre agraïda pràctica de cuinar, li ha permès aprofundir en un munt d’aspectes relacionats amb la gastronomia fins a batejar-lo com a activista gastronòmic. Col·labora habitualment a la revista Cuina, a Catalunya Ràdio al programa El Suplement o TV3 al programa Divendres amb Espartac Peran. Ha escrit Cuina de Divendres (2015) i Cuina amb denominació d’origen (2014), entre altres. Podeu saber-ne més a la seva web (www.pepnogue.cat), a Twitter (@pepnogue), Facebook i Instagram.

Francesc Murgadas i Bardí (Vilanova i la Geltrú, 1948) és biòleg i, com a tal, fa anys que es passeja per la cuina i la gastronomia. Professor, divulgador i comunicador d’aquest àmbit, ha col·laborat i col·labora a les principals emissores de radio i revistes gastronòmiques de Catalunya. Ha publicat diversos llibres de cuina entre els quals destaquen els d’aquesta mateixa editorial dedicats a les receptes de les diverses estacions de l’any, i el darrer, Menús de Nadal (2015).

Recull de premsa

El Vallenc - 27/07/2018

La Petita Llibreria - 19/04/2017

El Vallenc - 18/04/2017

Vilaweb - 15/04/2017

Gastronomia i turisme - 28/03/2017

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú - 28/03/2017