Cuina i reaprofita!

Una manera original i econòmica de treure les restes de la nevera

Lídia Casademont

Cuina i reaprofita!

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 12,50€

Col·lecció: El Cullerot, núm. 66

ISBN: 978-84-9034-386-9

Nombre de Pàgines: 120

Mides: 15,5 x 23,3 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Febrer del 2016

Compartir aquesta pàgina a:

Cuina i reaprofita!

Una manera original i econòmica de treure les restes de la nevera

Lídia Casademont

Estàs tip que se t’acumulin muntanyes de tàpers a la nevera i no saps què ferne? Estàs cansat de repetir plats només per gastar aquestes restes de menjar? Troba, en aquest llibre, tot un seguit de receptes basades en el reaprofitament, perquè puguis reutilitzar els àpats o els aliments que tens guardats. Podràs cuinar una hamburguesa de llentilles amb els llegums que tens a la nevera, o una truita sumptuosa amb les hortalisses i la carn que t’han sobrat. Es tracta, sens dubte, de la millor sortida a totes aquestes racions extres i una alternativa més original a l’opció quotidiana d’escalfar-les al microones o de repetir dos dies seguits el mateix àpat.

L’autora t’ofereix l’oportunitat de revestir les menjades de creativitat i de nous sabors, i tot amb el plus de l’estalvi. Entrants, primers, segons o, fins i tot, postres, juga, combina i reinventa els teus tàpers!

Lídia Casademont

Nascuda a Figueres ja fa uns quants anys, va estudiar la branca científica biosanitària a l’Institut Alexandre Deulofeu de Figueres i, més tard, la carrera de Nutrició Humana i Dietètica a la Universitat de Vic.

Després d’un breu període de pràctiques a l’Hospital Josep Trueta de Girona, mentre cursava el segon curs de la carrera, va fer un altre petit període de pràctiques a l’Hospital de Figueres en el seu últim any i, un cop finalitzada la carrera, hi va treballar uns quants mesos. Actualment treballa en un centre de dietètica en el qual ajuda a aconseguir un pes saludable i, encara més important, a adquirir uns bons hàbits alimentaris a tothom qui acudeix a la consulta.

Bloguera a la xarxa des del gener del 2011, parla en el seu blog «Va de Teca» sobre gastronomia, receptes, opinions de restaurants, degustacions d’aliments, tastos de vi i cervesa, notícies d’esdeveniments culinaris i altres curiositats gastronòmiques. També ha fet col·laboracions esporàdiques en altres blogs.

Fora de la xarxa, ha escrit el llibre 100 trucs per aprimar-se, publicat per Cossetània Edicions l’any 2013.

Recull de premsa

La Vanguardia - 15/01/2019

Ràdio Vilablareix - 07/12/2016

Ara Balears - 25/08/2016

Diari Ara - 23/07/2016

8TV / 8aldia - 14/07/2016

La Vanguardia / Tendencias - 03/05/2016

Gastronomia i turisme - 07/03/2016

Forum.ad - 07/03/2016