Córrer sense lesionar-se és possible?

Les claus per aconseguir-ho

Eva Ferrer Vidal-Barraquer

Córrer sense lesionar-se és possible?

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 16,50€

Col·lecció: Fora de Joc, núm. 18

ISBN: 978-84-9034-365-4

Nombre de Pàgines: 224

Mides: 15,5 x 23,3 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Octubre del 2015

Compartir aquesta pàgina a:

Córrer sense lesionar-se és possible?

Les claus per aconseguir-ho

Eva Ferrer Vidal-Barraquer

En les pàgines d’aquest llibre l’autora posa a l’abast dels runners informacions pràctiques per reduir al màxim el risc de lesions i, en cas d’estar ja lesionat, poder evitar una nova lesió.

Córrer forma part de la vida de moltes persones, sigui per evadir-se o per sumar salut, però sabem córrer? Per la seva “suposada” facilitat en la pràctica, són molts els qui surten a córrer sense estar preparats i això és un factor directament relacionat amb el risc de lesionar- se. L’anatomia, la superfície o la tècnica poden ser altres factors.

L’obra va dirigida als qui volen anar una mica més enllà i conèixer des d’un punt de vista mèdic però divulgatiu el món de les lesions del running.

“Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat”

Eva Ferrer Vidal-Barraquer

Neix a Barcelona en una família de metges. A la Universitat de Barcelona s’especialitza en Medicina de l’Esport i continua la seva formació al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès. Durant sis anys es dedica a la direcció del RA Wellness, centre de talassoteràpia i wellness.

Després d’aquesta etapa, compagina la direcció mèdica de la Unitat de Valoració de la Salut de la cadena de fitness DIR de Barcelona amb la col·laboració a Advance Medical, empresa pionera en segones opinions mèdiques, on encara treballa. En l’actualitat, també forma part de l’equip mèdic de la Unitat de Medicina de l’Esport de l’Hospital de Sant Joan de Déu, dedicada a la població infantojuvenil.

És la creadora d’El Deporte en Femenino (www.eldeporteenfemenino.com), que promou i divulga els beneficis de l’activitat per a dones. És autora de Canvia de vida, posa’t a córrer (2013).

Recull de premsa

UltresaCatalunya.com - 22/04/2016

TV3 / Telenotícies (a partir del minut 39)- 09/03/2016

Per camins i cims - 27/01/2016

Nació Muntanya - 25/12/2015

Esportistes.cat - 02/12/2015

Revista Fosbury - desembre de 2015

Atletisme.cat - 02/12/2015

Cadena SER / programa Què vols ser? - 24/11/2015