Croquetes & Mandonguilles

Toni Monné

Croquetes & Mandonguilles

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 9,95€

Col·lecció: Tapes' World

ISBN: 978-84-9034-777-5

Nombre de Pàgines: 64

Mides: 17,5 x 17,5 cm

Enquadernació: Tapa dura

Data primera edició: Octubre del 2018

Compartir aquesta pàgina a:

Croquetes & Mandonguilles

Toni Monné

Atreveix-te a fer korokke japoneses, coxinhas brasileres, arancini sicilians, frikadeller daneses o kefta libanesa... Croquetes i mandonguilles per fer la volta al món i conèixer noves versions de dues preparacions clàssiques a través de receptes molt senzilles i amb ingredients fàcils de trobar

Il·lustracions de: Juan Linares Vargas

Toni Monné

Toni Monné és periodista i ha estat sempre vinculat a diverses publicacions de cuina i gastronomia. Va fundar i dirigir dues de les revistes de cuina més venudes a Espanya (Cocina Fácil i Comer Bien) durant més de deu anys. Ha dirigit també la revista Lecturas Especial Cocina i la col·lecció de mini llibres Con Mucho Gusto, i ha estat assessor editorial de Comer y Beber. És autor dels llibres Pica, Pica, L’hora del vermut, 101 truites (tots tres publicats per Cossetània), Barcelona gastromía y cocina i coautor dels llibres Emoción en el plato, Del huerto a la mesa, Del bosque a la mesa, Quesos y Paisajes i Los mejores bocadillos del mundo.

Juan Linares és urban sketcher, il·lustrador, dissenyador gràfic i crea story boards per a la televisió. Ha il·lustrat molts contes infantils i ha publicat per a l'Ajuntament de Barcelona el carnet de viatge Besòs, ponts que uneixen. És un fan de les tapes i darrerament dibuixa menús i plats a les parets de molts restaurants de Barcelona.

Recull de premsa

Vilaweb / Especial llibres vins i menges - 08/12/2018

Gastronomia i turisme - 30/10/2018