Costa Brava - Baix Empordà

20 excursions a peu

F. Xavier Gregori

Costa Brava - Baix Empordà

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 18,00€

Col·lecció: Top Catalunya, núm. 1

ISBN: 978-84-9034-153-7

Nombre de Pàgines: 192

Mides: 12 x 17 cm

Enquadernació: WireO

Data primera edició: Juliol del 2014

Compartir aquesta pàgina a:

Costa Brava - Baix Empordà

20 excursions a peu

F. Xavier Gregori

La denominació Costa Brava inclou el litoral de tres comarques gironines, encara que els 20 itineraris que ara teniu a les mans, molts dels quals vora la mar, no van més enllà de l’àmbit del Baix Empordà. El seu paisatge, tant interior com costaner, conserva el testimoni de tots aquells habitants que, des d’abans dels ibers, i al llarg de la història, han deixat una empremta significativa en els nombrosos jaciments arqueològics i en les construccions civils, militars i religioses. Els recorreguts triats segueixen, en gran mesura, els senders senyalitzats de GR, PR i SL; quan això no sigui així, la descripció detallada que proporciona la guia us traurà de dubtes.

F. Xavier Gregori

Neix a Barcelona i actualment viu a Palamós. Aquesta situació li ha permès, d’un temps ençà, sovintejar les caminades pel territori més costaner del Baix Empordà, i també d’enlairar-se fins a les cotes més representatives d’aquesta comarca, que ha arribat a conèixer d’una manera aprofundida.
Com a caminador tenaç, ha trescat de forma sistemàtica els Pirineus des d’ambdós vessants, i podem dir que coneix la serralada i totes les seves valls, tant a l’estiu, com a l’hivern en esquís i raquetes.
Dissenyador gràfic i fotògraf, és autor de nombroses i documentades guies dedicades al coneixement del territori català, que abracen des dels cims més alts dels Pirineus fins als recorreguts més recòndits de la Costa Brava.

Recull de premsa

Senderisme Girona - 01/10/2014

 Vèrtex

Premsa

Dossier de premsa