Coques i corassons

i altres llepolies de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta

Anna Llop i Rams i Laura Mur i Cervelló

(Segona edició )

Coques i corassons

EXHAURIT

Preu: 12,90€

Col·lecció: El Cullerot, núm. 31

ISBN: 978-84-97910-79-8

Nombre de Pàgines: 152

Mides: 15,5 x 23,3 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Novembre del 2004

Compartir aquesta pàgina a:

Coques i corassons

i altres llepolies de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta

Anna Llop i Rams i Laura Mur i Cervelló

(Segona edició )

Aquest llibre és un recull de les receptes més dolces de les comarques de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. El principal objectiu de les autores ha estat fer un recull que pugui servir a qualsevol persona per elaborar aquestes pastes a la cuina de casa seua i contribuir al fet que aquesta riquesa no es perdi. Així, a través de les receptes i dels comentaris que les acompanyen, queda palès que la rebosteria és un aspecte important per entendre aquestes comarques i la seua manera de ser i de fer. 

Anna Llop i Rams i Laura Mur i Cervelló

Anna Llop i Rams va nàixer a Batea l'any 1957. Per motius laborals viu a Ascó des de l'any 1982. És mestra de català i especialista en Educació Infantil. Dedicada des de sempre a l'ensenyament, es considera una persona oberta a tots els corrents pedagògica. Compagina aquesta activitat amb la de mestressa de casa i amb altres aficions, com ara la cuina, el ganxet, la lectura i el cinema. 

Laura Mur i Cervelló va nàixer el 1962 a Flix. Actualment viu a Flix i treballa a Ascó. Laura és parvulista, mestra de català i llicenciada en Ciències de l'Educació. Dedicada des de sempre a l'ensenyament, compagina aquesta activitat amb la família i amb moltes i diverses aficions, entre les quals destquen la rebosteria i la narrativa. 

Anna i Laura es van conèixer a Ascó ja fa set anys i van descobrir que compartien la mateix afició: fer pastes. El treball diari d'aquestes dones originàries de la Terra Alta i la Ribera d'Ebre va fer que s'adonessin de les diferències i les semblances entre les dos comarques i va propiciar un intercanvi d'experiències culinàries i una recerca per tots els pobles que han culminat en aquest recull. Consideren qe aquest llibre representa la seua forma de demostrar l'estimació que senten per la seua terra i per les seues tradicions.