Conèixer els ocells

Jaume Sañé

Conèixer els ocells

Vols tastar-lo?

EXHAURIT

Preu: 15,50€

Col·lecció: Conèixer, Sèrie Éssers vius, núm. 1

ISBN: 978-84-9791-448-2

Nombre de Pàgines: 144

Nombre d'il·lustracions: 137

Mides: 14 x 24 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Març del 2009

Compartir aquesta pàgina a:

Conèixer els ocells

Jaume Sañé

T’agraden els ocells? Doncs aquí tens l’eina perfecta per entrar en aquest món apassionant. Aquest llibre t’obrirà el camí començant pel principi. Coneixeràs la biologia dels ocells, sabràs com fer menjadores i caixes-niu i aprendràs a identificar totes les espècies més interessants de la nostra fauna. És a les teves mans… En el llibre hi descobriràs els ocells més característics del nostre país. Els podràs reconèixer amb les fotografies a tot color que il·lustren l'obra i hi trobaràs una detallada explicació de com és l'ocell en qüestió, on viu i quines curiositats té pel que fa al seu comportament, el seu nom, la seva relació amb l'home o, entre altres coses, la seva manera de viure. A més, el llibre detalla les espècies que s'hi assemblen per tal de facilitar-ne la seva distinció.

Jaume Sañé

Jaume Sañé va començar de petit criant cucs de seda i ha acabat treballant amb animals de tota mena, des de cabirols fins a galls fers. És naturalista, fotògraf, operador de càmera i director, realitzador i guionista de documentals. Ha dedicat la seva vida a l’estudi i la divulgació de la natura, i així ha conegut més de setanta països de tots els continents.

Recull de premsa

Els ocells de ca nostra (David Bueno / Suplement de cultura del diari Avui)

"Conèixer els ocells" (Programa El Medi Ambient, de TV3)

Xevi Cortacans: "Conèixer els ocells ajuda a reconèixer les espècies que trobem en el nostre entorn" (Sala de premsa de Cossetània)

Conèixer els ocells (Eleminds)