Condició de mare

El batec matern de 20 personatges públics

Jordi Sacristán i Carme Parras

Condició de mare

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 15,20€

Col·lecció: Prisma, núm. 31

ISBN: 978-84-9034-100-1

Nombre de Pàgines: 184

Nombre d'il·lustracions: 23

Mides: 15 x 23 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Febrer del 2013

Compartir aquesta pàgina a:

Condició de mare

El batec matern de 20 personatges públics

Jordi Sacristán i Carme Parras

CONDICIÓ DE MARE descobreix el relat de vida d’una vintena de personatges populars a partir dels records i les experiències viscudes en primera persona per la seves mares. Una visió original que ens permet descobrir detalls molt íntims de la biografia de personatges públics, alhora que ens aporta reflexions molt singulars sobre l’educació, la relació entre mares/pares i fills o la manera com determinades decisions afecten el trànsit cap a la vida adulta. CONDICIÓ DE MARE és, també, el relat d’un temps i d’un país, en la mesura que ens ofereix una suma d’històries sobre com ha estat el camí cap a l’èxit personal o professional. En cada personatge es genera una reflexió educativa i sentimental, que pot ser útil en l’art d’educar els fills.

Jordi Sacristán i Carme Parras

Jordi Sacristán Tasias és periodista. Actualment dirigeix i presenta el programa Maneres de Viure de La Xarxa. A COM Ràdio va dirigir i presentar durant més d’una dècada el programa d’entrevistes Tal com som. Per televisió, ha dirigit i presentat el programa de debat Angles a la Xarxa de Televisions Locals, així com el documental La Travesía, itinerario del paciente con càncer i la sèrie Mobilitats. L’any 2004 publicava el seu primer llibre, Què vols ser quan siguis gran?, que recull històries d’escola i d’infantesa de vint personatges catalans. L’any 2012, juntament amb el doctor Albert Jovell, publicava El metge social. Actualment també col·labora amb els seus articles al diari digital Xarxanoticies.cat. Carme Parras és llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en Ràdio per la Universitat Complutense de Madrid. La seva trajectòria com a periodista ha estat molt vinculada, des dels inicis, a la ràdio. Va començar a Ràdio Esparreguera i després ha estat a Radio Nacional de España, Ràdio 4, Ona Catalana, Catalunya Ràdio i COM Ràdio. En paral·lel, ha col·laborat en diversos mitjans escrits, com Regió 7 i La Vanguardia. Actualment forma part de l’equip del programa Maneres de viure de La Xarxa.

Recull de premsa

Catalunya Ràdio. La tribu de Catalunya Ràdio amb Tatiana Sisquella (19/03/2013)

Parlem amb els autors de "Condició de mare" i esbrinem com sobreviure a la fama d'un fill (programa Els matins de TV3) (14/03/2013)

La Xarxa. Maneres de viure amb Carme Parras

La Xarxa. La tarda de Girona amb Eduard Cid (08/03/2013)

La Xarxa. Blog (01/03/2013)

 

 

 

Premsa

Dossier de premsa