Comença a córrer i no paris

Consells per a corredors iniciats, aficionats i populars

Pere Gomés

Comença a córrer i no paris

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 12,60€

Col·lecció: Fora de Joc, núm. 12

ISBN: 978-84-9034-015-8

Nombre de Pàgines: 120

Mides: 15,5 x 23,3 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Octubre del 2012

Compartir aquesta pàgina a:

Comença a córrer i no paris

Consells per a corredors iniciats, aficionats i populars

Pere Gomés

Per fi una guia per als corredors aficionats escrita per un aficionat. Amb més de 15 anys d’experiència i molt bons resultats en l’àmbit amateur, l’autor construeix de manera amena, fàcil, entretinguda i planera, una guia per a aquelles persones que volen començar a córrer i no saben com fer-ho, o bé que ho han fet fa relativament poc i volen millorar. Partint de la base que córrer és fàcil i ho pot fer tothom, Pere Gomés ens explica fets, anècdotes, entrenaments, curses i experiències personals conduïdes de manera pràctica fins a desenvolupar un mètode per a cada lector, ja que se’l podrà adaptar a les seves necessitats, moments de forma i disponibilitat de temps, però millorarà de manera clara si segueix els consells que en aquest llibre se li donen. Com diu l’autor, un llibre de “tauleta de nit” perfecte per a tots els corredors aficionats però que s’ha de llegir i posar en pràctica cada dia després!

Pere Gomés

Nascut a Lleida el 1968, vallenc d’adopció i actualment vivint entre Tarragona i Altafulla, petit empresari i professional de la Direcció Comercial. S’inicia en l’esport de la cursa a peu amb 29 anys el 1997, per millorar el seu estat de forma i perdre pes i de seguida s’endinsa en el món de l’atletisme, on arriba a assolir bons resultats dintre del món amateur. Amb més de 120 mitges maratons, 16 maratons i un centenar de curses més de diverses distàncies amb molts podis tant en categoria general com per edat, té com a marques personals 34 min 40 s en 10.000 m , 1 h 14 min 05 s en mitja marató i 2 h 40 min 16 s en marató. Actualment continua competint a un bon nivell, però prefereix participar en curses fent de guia de temps per a altres corredors que volen assolir una determinada marca.

Recull de premsa

Comença a córrer i no paris (web Atletisme Català)

Pere Gomés: "La base del córrer no hauria de tenir objectius en si mateixa, més enllà del plaer de sentir-se bé amb un mateix" (Sala de premsa de Cossetània)

El "Diari de Tarragona" entrevista Pere Gomés, autor de "Comença a córrer i no paris" (Francisco Montoya / Diari de Tarragona)

 

 

 

Premsa

Dossier de premsa