Com fet a casa

Un llibre per menjar bé cada dia...quasi sense cuinar

Ada Parellada

Com fet a casa

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 19,00€

Col·lecció: Altres cuina

ISBN: 978-84-9791-671-4

Nombre de Pàgines: 216

Nombre d'il·lustracions: 81

Mides: 19 x 25,5 cm

Enquadernació: en rústica

Data primera edició: Març del 2010

Compartir aquesta pàgina a:

Com fet a casa

Un llibre per menjar bé cada dia...quasi sense cuinar

Ada Parellada

Com fet a casa és més que un llibre de cuina, és un llibre que et regala temps. Hi trobaràs tots aquells productes de qualitat ja preparats que t’ajudaran en la cuina de cada dia i amb els quals aconseguiràs estalviar temps i, a la vegada, descobriràs totes les possibilitats de la indústria alimentària. Deixa que cuinin per tu i obre la porta de casa teva al súper, el teu «mindundi especialista»! Aprendràs a menjar bé i a cuidar-te, ja que hi descobriràs menús equilibrats i variats per a cada dia, plens d’imaginació, amb els quals aconseguiràs uns resultats magnífi cs amb el mínim esforç. Que cuinar no és el teu fort ja no és excusa per no menjar bé. Si ho vols, ja pots llepar-te els dits sense invertir hores davant dels fogons; però, per damunt de tot, gaudiràs d’una cuina agradable i saborosa.

Fotografia de: Meritxell Arjalaguer

Ada Parellada

Ada Parellada va néixer a Granollers un dia de febrer de 1967 a la Fonda Europa, un establiment que pertany a la seva família des del 1714. La banda sonora de la seva infància van ser els plats i les culleres; les aromes, el caldo i els rostits; el color, el del moviment; el gust, el torrat del cafè i el gratinat dels macarrons, i la seva escola, les orelles ben obertes a totes les històries, mig veritat i mig hipèrbole... Va créixer entre olles fins que, als vint-i-cinc anys, es va comprar les seves pròpies caçoles i va obrir Semproniana, el seu restaurant, al centre de Barcelona. Aquí és on divideix el seu temps entre els seus tres establiments —Semproniana, Petra i Pla dels Àngels—, imparteix cursos i tallers de cuina, fa xerrades sobre educació alimentària a la canalla, col·labora amb els mitjans de comunicació en la difusió de la cuina i la gastronomia i escriu llibres de cuina.

Recull de premsa

Cossetània publica "Com fet a casa", d’Ada Parellada, un llibre per alimentar-se bé quasi sense cuinar (Sala de premsa de Cossetània)

Ada Parellada: "El més important d’un àpat i del sexe són els sucs que generen” (Begoña García / revista Time Out)

Com fet a casa - Ada Parellada (Jordi Cervera / El blog de Jordi Cervera a iCat fm)

"Com fet a casa", Ada Parellada (el blog de clubdecuines / TV3)

Menjar bé quasi sense cuinar (Ernest Alós / diari El Periódico)

"Com fet a casa" és un dels llibres més venuts segons el rànquing del diari "Avui" (Sala de premsa de Cossetània)

Retorn a la infància, l’aroma del Corte Inglés (Ada Parellada / blog Semproniana / Cuina.cat)