Cerveses artesanes de Catalunya

Les 60 millors

Cristina Nicolau i Roberto Pérez

Cerveses artesanes de Catalunya

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 18,90€

Col·lecció: Sensacions, núm. 6

ISBN: 978-84-9034-644-0

Nombre de Pàgines: 160

Nombre d'il·lustracions: 85

Mides: 17 x 24 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Octubre del 2017

Compartir aquesta pàgina a:

Cerveses artesanes de Catalunya

Les 60 millors

Cristina Nicolau i Roberto Pérez

El llibre que teniu a les mans us permet fer un viatge amb els cinc sentits al món de la cervesa artesana catalana, tota una poesia líquida per als autors. Coneixereu els estils diferents que s’elaboren a casa nostra, ja siguin de la família de les rosses, morenes, negres, torrades, pèl-roges o àcides, així com les principals microcerveseries que hi ha al territori. Descobrireu què s’amaga rere cada ampolla de cervesa, amb una proposta de tast bàsica, notes sobre el maridatge, la seva història i les característiques més tècniques com el preu, les addicions o la graduació, amb espai també per a les cerveses sense gluten. Embarqueu-vos en aquest recorregut intens i saborosíssim per les 60 millors cerveses artesanes de Catalunya.

"Editat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat"

Cristina Nicolau i Roberto Pérez

Cristina Nicolau Villellas

Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la UB i MBA per Esade, i coautora i cofundadora del blog especialitzat en cervesa artesana BeerExperiences.

Durant la seva experiència com a Erasmus a Leuven (Bèlgica), a finals dels 90, va descobrir els diferents estils de cerveses belgues que aleshores no era fàcil trobar a Barcelona. La curiositat, les ganes d’aprendre i el fet de valorar els productes locals i de proximitat l’han empès a tirar endavant aquest projecte de divulgació per tal de donar a conèixer una mica més què és la cervesa artesana.

Roberto Pérez González

Llicenciat en Ciències Ambientals, i coautor i cofundador del blog especialitzat en cervesa artesana BeerExperiences.

La seva afició pel món de la cervesa artesana o de qualitat es remunta al 2010 aproximadament, amb el descobriment de les cerveses belgues i alemanyes de blat. Durant aquest temps ha pogut ser testimoni de l’evolució de la cervesa artesana a Catalunya, i del creixement que s’ha format al voltant d’aquest incipient mercat (botigues, bars, brewpubs, restaurants, noves cerveseries i nou públic cerveser).

Aquest llibre és la seva aportació a aquest món que tant l’ha fet gaudir i aprendre, i que li ha permès conèixer molta gent amb la mateixa afició, i també viatjar i descobrir les cerveses locals de cada lloc. Ha fet de la cervesa el lubricant de tots els seus bons moments.

Recull de premsa

Beers and trips - 26/08/2019

El Punt Avui - 30/04/2018

Racó Català - 02/04/2018

Món Terrassa - 06/03/2018

Revista Gastronomia i turisme - desembre del 2017

Ara Play - 01/12/2017

El Punt Avui - 23/11/2017

VeuAnoia.cat - 20/11/2017

RAP 107 / Carrer 107 - novembre del 2017