Cerdanya

17 excursions a peu

Manel Figuera

Cerdanya

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 14,50€

Col·lecció: Azimut Comarcal, Sèrie A peu, núm. 2

ISBN: 978-84-9791-442-0

Nombre de Pàgines: 120

Nombre d'il·lustracions: 57

Mides: 12 x 22,5

Enquadernació: en rústica

Data primera edició: Maig del 2009

Compartir aquesta pàgina a:

Cerdanya

17 excursions a peu

Manel Figuera

Els itineraris ressenyats en aquest llibre són una tria dels molts que es poden fer per la Cerdanya, observada en un sentit total, obviant-ne les fronteres estatals i provincials. L’objectiu és donar a conèixer a qualsevol excursionista disset maneres de recórrer l’espai físic d’aquesta bella comarca pirinenca, com si hi passés disset dies de vacances.

Manel Figuera

Manel Figuera i Abadal va néixer a Barcelona el 1957, però des del 1982 viu a Bellver de Cerdanya. Coneix molt bé els Pirineus, i també s’ha mogut pels Picos d’Europa, els Alps, el Sistema Ibèric, Gredos, l’Atles, Snowdonia (País de Gal·les) i les muntanyes valencianes, entre altres indrets. És soci del Grup Excursionista Cerdanya (GREC) i del 1999 al 2007 va ser regidor de Cultura i Turisme al seu poble. Com a tècnic en normalització lingüística, treballa al Servei Comarcal Català de la Cerdanya. És professor de primària, de català per adults i corrector de textos. Escriu articles en revistes com Vèrtex, El Mundo de los Pirineos i Cadí-Pedraforca, i ha publicat una trentena de llibres, tant de literatura com guies d’excursions. Ha col·laborat en alguns mapes d’Alpina, així com en l’actual Nomenclàtor oficial de toponímia major de Catalunya.

Recull de premsa

Manel Figuera: "Tots els itineraris de "Cerdanya" es poden fer sense necessitat de material, van per camí i casi sempre pugen algun cim" (Sala de premsa de Cossetània)