Castellers de Cornellà

10 anys (1991 - 2001)

Carles Sabaté i Xavier Plazas

Castellers de Cornellà

Afegir al cistell

Preu: 9,01€

Col·lecció: L'Aixecador, núm. 8

ISBN: 978-84-95684-23-3

Nombre de Pàgines: 120

Nombre d'il·lustracions: 30

Mides: 17 x 24 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Octubre del 2001

Compartir aquesta pàgina a:

Castellers de Cornellà

10 anys (1991 - 2001)

Carles Sabaté i Xavier Plazas

Aquest treball recull la història i les interioritats de la colla Castellers de Cornellà. Els presidents i caps de colla hi exposen les seves vivències i amb les seves opinions construeixen el relat d’aquests primers deu anys de l’entitat. S’hi presenten detalls del naixement i la consolidació de la colla, en una ciutat amb nul•la tradició castellera, però amb vocació de crear-ne, i d’aficionar els veïns de la ciutat i de tot el Baix Llobregat.

Carles Sabaté i Xavier Plazas

Carles Sabaté. Nascut a Barcelona. És periodista del diari Avui. Especialitzat en informació local de Barcelona, Ensenyament i Religió, ha col·laborat en la configuració de la informació setmanal castellera d'aquest diari. Va dirigir durant dos anys la revista Fot-li Pinya dels Castellers de Cornellà, poc després de presidir la colla durant una temporada. 

Xavier Plazas. Nascut a Barcelona. És filòleg, i exerceix de professor de llengües estrangeres al col·legi La Fraga (Mira-sol). Forma part de l'equip de programa Fot-li Pinya que la colla emetia des de Ràdio Cornellà. Membre també de la colla des del desembre de 1991.