Camins de muntanya

Excursions d'hivern

Josep Maria Sugranyes

Camins de muntanya

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 15,50€

Col·lecció: Petjades, núm. 6

ISBN: 978-84-97911-93-1

Nombre de Pàgines: 144

Mides: 17 x 24 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Març del 2006

Compartir aquesta pàgina a:

Camins de muntanya

Excursions d'hivern

Josep Maria Sugranyes

Els itineraris triats per a aquesta ocasió apropen el lector a una bona part de les muntanyes del nostre prelitoral. Des del Montmell fins a la serra de Pàndols, ens aturem a les muntanyes de Prades, la serra de la Llena, els Dedalts, amb el Tossal de l’Alzina que els barra el pas cap al mar, i assaborim aquests racons de bé de Déu amb què la natura ha volgut regalar les nostres contrades. Rojals, Vandellòs, la Talaia del Montmell, Vilanova de Prades, la Riba, Capafonts, Arbolí, l’Albiol, Gandesa i Montblanc, per ordre cronològic, són el punt de partida d’aquestes matinals que ressegueixen camins ancestrals plens d’una vida passada que ja és història, una història que amb la meva petita aportació espero que no es perdi del tot, perquè és tan immensa que val la pena conservar-la.

Josep Maria Sugranyes

Josep M. Sugranyes va néixer a Reus el 9 d’abril del 1939. Va estudiar batxillerat a l’Institut Antoni Gaudí de Reus i posteriorment va fer dos cursos de Medicina a la Universitat de Santiago de Compostel·la. S’integrà al negoci familiar. En el decurs dels anys ha passat per diverses ocupacions i càrrecs: administrador de la finca Parc Samà, de Cambrils; secretari dels ajuntaments de les Borges del Camp, Prades, Capafonts, la Febró i Vallclara; gerent del Consell Comarcal del Baix Camp; membre directiu de diversos clubs i associacions. Ha estat col·laborador de diverses publicacions i diaris de la demarcació, i ha publicat la Història del Club Tennis Monterols, Garbellada de refranys, De Reus a Prades i Poblet, Pere Vidiella, artista, professor i mestre i Itineraris viscuts per les comarques meridionals: tardor.

Recull de premsa

Ha mort Josep Maria Sugranyes, autor de "Garbellada de refranys" i "De Reus a Prades i Poblet" (Sala de premsa de Cossetània)