Bàsics de la rebosteria

Pastissos amb amor

Elisa Calcagno

Bàsics de la rebosteria

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 19,50€

Col·lecció: Altres cuina

ISBN: 978-84-9034-497-2

Nombre de Pàgines: 192

Nombre d'il·lustracions: 93

Mides: 19 x 22 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Octubre del 2016

Compartir aquesta pàgina a:

Bàsics de la rebosteria

Pastissos amb amor

Elisa Calcagno

En aquest llibre trobaràs 26 receptes base de la rebosteria, que et permetran elaborar més de 30 receptes delicioses i variades derivades de postres i pastissos. Les receptes base són aquelles que proveeixen la base culinària per a la creació de plats més complexos i diversos, en aquest cas basats en les postres.

El bescuit de xocolata, la pasta de full, el cheesecake, les trufes, la pasta ensucrada, el flam i el brioix són alguns dels exemples de receptes base que podràs trobar en el llibre. A partir d’aquestes, podràs crear els plaers més satisfactoris: pastís d’ametlles amb festucs i gerds, púding de xocolata i caramel, dònuts, rotllo de xocolata i maduixes, bunyols dolços, sandvitx gelat, éclairs de xocolata, i un llarg etcètera.

Un total de més de 60 receptes per aconseguir dominar l’art de la rebosteria.

 

“Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat”

Elisa Calcagno

L’Elisa va néixer a Córdoba, Argentina, on es va graduar en Arquitectura. Tot i això, va canviar de professió per dedicar-se a la seva passió, la pastisseria.

Fa més d’una dècada que es va mudar a Barcelona. Allí, juntament amb Sebastián, va crear Florentine Bake Shop, una de les primeres pastisseries americanes de Barcelona.

Va heretar l’entusiasme per la cuina de la seva família, i el va perfeccionar a l’École Lenôtre de París, a l’Escola de Pastisseria de Barcelona i a l’Espai Sucre, també de Barcelona.

Avui, a més de la seva feina com a pastissera, es dedica a impartir cursos i a col·laborar amb marques comercials confeccionant receptes.

En aquest llibre, l’Elisa combina la seva passió per la pastisseria amb la fotografia, una altra de les seves aficions.

www.florentinebakeshop.com

Recull de premsa

Vilaweb - 17/12/2016

Ràdio Valira / Ningú és perfecte - 13/12/2016

Reus Diari - 13/12/2016

Gastronomia i turisme - 16/11/2016