Berni Álvarez

Una vida rere els 6,25

Octavi Saumell Guasch

Berni Álvarez

Afegir al cistell

Preu: 13,90€

Col·lecció: Perfils, núm. 11

ISBN: 978-84-9791-871-8

Nombre de Pàgines: 160

Nombre d'il·lustracions: 85

Mides: 17 x 24 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Abril del 2011

Compartir aquesta pàgina a:

Berni Álvarez

Una vida rere els 6,25

Octavi Saumell Guasch

Berni Álvarez és el jugador de bàsquet més important que ha nascut i s’ha format mai a les comarques de Tarragona. Ha arribat a jugar vuit temporades consecutives a la Lliga ACB. Gràcies al seu privilegiat encert en el llançament de tres punts, Berni es va convertir en un dels jugadors més respectats de l’elit del bàsquet estatal. Va guanyar una Copa del Rei, fou sotscampionat europeu i, fins i tot, va ser preseleccionant en la llista de la selecció espanyola. Recentment, ha fet el pas a la banqueta per dirigir el Club Bàsquet Tarragona, el club de la seva vida.

Octavi Saumell Guasch

Octavi Saumell Guasch (Tarragona, 1981) és diplomat en Turisme i llicenciat en Periodisme (2009) per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. També és màster en Gestió de la Comunicació Política i Electoral per la Universitat Autònoma de Barcelona. Des del mes de novembre del 2006 treballa al Diari de Tarragona, on s’ocupa de la informació de política local de la ciutat. De l’any 2004 al 2006 fou redactor i cap de redacció del diari Més Tarragona. A més, ha col·laborat amb el Canal Català Tarragona, la Cadena Ser i el setmanari Més Esport. Del juny del 2005 al juny del 2007 va dirigir la revista DO TGN, Bàsquet al Saco del TGN Bàsquet Club.

Recull de premsa

"Berni Álvarez", "I un cop de vent els despentina" i "Rapinyaires a Catalunya" són novetats dels autors de les comarques de Tarragona per Sant Jordi  (Sala de premsa de Cossetània)

Novetats editorials per Sant Jordi (TAC 12)

El periodista Octavi Saumell presenta "Berni Álvarez, una vida rere els 6,25" (diari delCamp.cat)

Berni Álvarez: "la gent que llegeixi el llibre que pensi que és un reconeixement a tots els jugadors de bàsquet a Tarragona" (Sala de premsa de Cossetània)

Berni Álvarez, un mite de la pista al paper (Rafa Marrasé / diari El Punt)

Apunts Sant Jordi 2011 (TDCamp / Televisió de Cambrils)