Benvinguda, Marta

M. Carme Rodríguez Virgili

Benvinguda, Marta

Afegir al cistell

Preu: 16,80€

Col·lecció: Narrativa, núm. 23

ISBN: 978-84-95684-75-2

Nombre de Pàgines: 304

Mides: 13 x 21 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Maig del 2002

Compartir aquesta pàgina a:

Benvinguda, Marta

M. Carme Rodríguez Virgili

La mort de la Victòria en un psiquiàtric de prop d’on viu la Marta l’obliga a destapar compartiments interiors tancats i a deixar sortir vells fantasmes. No l’havia tornat a veure des d’aquell estiu en què ella no tenia el coratge suficient per menjar-se el món. Durant uns mesos la Marta va conèixer el que era estimar i ser estimada. Després, tot es va torçar i va fugir sense mirar enrere, deixant dubtes sense resoldre, frustracions i sentiments confosos fets de rancor i desencís que ara, després de tant de temps, encara li fan mal. En un retorn al passat, la Marta es replantejarà la seva vida mentre descobreix tot allò que va marcar-li la joventut a París, amb la dansa lliure com a teló de fons i sota la mirada enigmàtica d’una dona d’un quadre.

M. Carme Rodríguez Virgili

M. Carme Rodríguez Virgili (Tarragona, 1947) és llicenciada en Filologia Hispànica i màster en llenguatge literari i audiovisual. Treballa com a professora de francès en un col·legi de Tarragona i, des de fa uns anys, alterna la seva tasca docent amb l'activitat literària. 

Va quedar finalista del concurs de contes "Emili Teixidor" (1999), amb la narració Naturalesa i casualitat, i ha col·laborat en un recull de narracions curtes anomenat La finestra (setembre, 2002). És autora de guions: Una flor no fa estiu però,...; Casa Manolo.

Benvinguda, Marta és la seva primera novel·la publicada. En aquesta novel·la, es planteja el lent camí que la protagonista ha de seguir fins a trobar un sentit a la seva vida.