Barcelonès

17 excursions a peu

Rafa López Martín

Barcelonès

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 14,50€

Col·lecció: Azimut Comarcal, Sèrie A peu, núm. 3

ISBN: 978-84-9791-591-5

Nombre de Pàgines: 120

Nombre d'il·lustracions: 77

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Març del 2010

Compartir aquesta pàgina a:

Barcelonès

17 excursions a peu

Rafa López Martín

En aquest recull d’itineraris, descobrireu la comarca més petita de Catalunya. Encara que gran part de la seva superfície està ocupada per territori urbà, el Barcelonès amaga força terreny per recórrer a peu. Caminant amb el Mediterrani com a teló de fons, visitareu les serres litorals amb els seus contrastos paisatgístics, el seu patrimoni històric i humà en forma de monuments, masies, fonts, i la seva gran diversitat de fl ora i fauna. Tots aquests racons els podreu visitar aprofi tant la gran infraestructura de transport públic que ens ofereix aquesta comarca.

Rafa López Martín

Rafa López va néixer a Barcelona al 1973, però sempre ha residit a l’Hospitalet de Llobregat. Biòleg de formació, els seus inicis en el món excursionista van ser a la serra de Collserola, recopilant informació del medi natural i de la fauna. Ampliant després els seus horitzons a les serres litorals i prelitorals a prop de Barcelona, utilitzant el transport públic per fer travessies. Ha col·laborat en els llibres Racons d’aventura. 22 excursions a peu i amb BTT proposades pels teleespectadors (2007) i Racons 08. Temps d’aventura. Excursions a peu i en BTT proposades pels telespectadors (2008) publicats en aquesta mateixa editorial. Ha realitzat un estudi sobre el medi natural i rutes a peu a Santa Maria de Martorelles i és col·laborador de la revista Descobrir Catalunya. Compagina la docència a una escola de Barcelona amb l’elaboració de llibres de muntanya i les observacions de fauna.

Recull de premsa

Francesc Aguilar: "S'han de conèixer i recuperar els pocs camins i paratges que queden en una comarca com el Barcelonès " (Sala de premsa de Cossetània)

'Barcelonès. 17 excursions a peu' inclou tres rutes pel Parc de la Serralada de Marina (L'Informatiu dels Parcs)

Rafa López En escena (blog Mariola en escena)

17 excursions a peu. Barcelonès (grup Facebook)

Rafa López, autor de "Barcelonès", apareix a la Televisió de l'Hospitalet de Llobregat (programa L'Hospitalet al dia / Televisió de l'Hospitalet de Llobregat)

Barcelonès, el llibre per fer ruta (programa extraradi / COMRàdio)

Barcelonès (Marc Janeras / revista Excursionisme)