Barcelona. 50 indrets amb encant

Joaquim Roglan Llop i Jordi Longás Mayayo

Barcelona. 50 indrets amb encant

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 23,80€

Col·lecció: Khroma, núm. 8

ISBN: 978-84-15403-61-6

Nombre de Pàgines: 120

Nombre d'il·lustracions: 128

Mides: 24 x 22,5 cm

Enquadernació: Tapa dura

Data primera edició: Novembre del 2011

Compartir aquesta pàgina a:

Barcelona. 50 indrets amb encant

Joaquim Roglan Llop i Jordi Longás Mayayo

Barcelona: 50 indrets amb encant és un recull de recorreguts i passejades pels llocs més emblemàtics de la ciutat i els seus voltants. Encara que és un llibre útil, amb indicacions pràctiques per visitar els llocs seleccionats, no es tracta d’una guia turística clàssica, sinó d'una invitació amena i lliure per descobrir o redescobrir la capital de Catalunya. Cinquanta mirades apassionades, escrites i fotografiades que ens acosten a la història, llegendes i curiositats dels indrets amb més encant de Barcelona per gaudir del seu alè vital, per tenir un record d'una de les metròpolis més belles del món.

Fotografia de: Jordi Longás Mayayo

Joaquim Roglan Llop i Jordi Longás Mayayo

Joaquim Roglan Llop (Barcelona, 1952), doctor en periodisme i llicenciat en filologia romànica, és professor de periodisme de la Universitat Ramon Llull. Ha escrit i ha fet guions de ràdio i de televisió per als principals mitjans de comunicació de Catalunya. Ha publicat més de vint llibres sobre història i periodisme, entre els quals destaquen La Barcelona eròtica, Què esteu fent amb Barcelona?, Barcelona en negro, Barcelona un estilo de vida i Las puertas de entrada de Barcelona. Jordi Longás Mayayo (1960) és fotògraf i pedagog. Treballa de professor a la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull de Barcelona. Col·labora habitualment amb les agències Desnivelpress, Iberimage i Àlbum, i amb Cossetània Edicions i Lectio Ediciones. És autor d’una desena de llibres de gran format, els més recents dels quals són Pirineos 20 trekings, El paisatge favorit de Catalunya, Bal d’Onsella, los colores del silencio i 50 excursions als llacs més emblemàtics del Pirineu. Amb aquest llibre abandona les muntanyes i els espais naturals per submergir-se en el paisatge urbà de la gran metròpoli, la ciutat de Barcelona, on va néixer, viu i treballa.

Recull de premsa

Màrius Carol: "A «Barcelona. 50 indrets amb encant» li auguro llarga vida a les llibreries, perquè conté molts indrets i anècdotes que ens són desconeguts" (Sala de premsa de Cossetània)

Joaquim Roglán: «"Barcelona. 50 indrets amb encant» són pinzellades de tot allò que toca la fibra sentimental del barceloní" (Sala de premsa de Cossetània)

Barcelona: 50 indrets amb encant (Teresa Costa-Gramunt / diari Vilanova Digital)