L'aventura de ser pares

Ramon Casals

L'aventura de ser pares

Afegir al cistell

Preu: 12,00€

Col·lecció: Prisma, núm. 3

ISBN: 978-84-97910-07-1

Nombre de Pàgines: 192

Mides: 13 x 21 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Febrer del 2004

Compartir aquesta pàgina a:

L'aventura de ser pares

Ramon Casals

Visquem amb alegria el fet de ser mares i pares. Basem la nostra relació amb els fills en el respecte i l’acceptació mútua; assumim el nostre paper amb esperit positiu, sent coherents i espontanis, però oberts a la reflexió. Potser allò que ens sembla un problema no ho sigui tant, si aprenem a trobar solucions. I busquem un equilibri en la relació amb els fills: compartint les responsabilitats, a cada edat d’una manera, però compartint també les alegries i les frustracions, els projectes i les il·lusions. En una societat que tendeix a aïllar les persones, mares i pares hem d’aprendre a trobar la forma d’encarar la relació amb els fills de manera que sigui enriquidora per a tots, que els ajudi a ells a desenvolupar-se com a persones, i a nosaltres a gaudir del fet de ser pares amb tota la seva complexitat i la seva riquesa.

Ramon Casals

Va néixer el 1956 a Terrassa i és llicenciat en Ciències Matemàtiques. Casat i pare de dos fills ja adults, ha treballat com a mestre durant 14 anys en escoles de primària i durant 12 anys com a professor de secundària a Sant Cugat del Vallès. Una part important d'aquest temps ha col·laborat en la direcció de diversos centres. 

De l'experiència familiar i professional n'extreu unes reflexions sobre l'educació dels fills en el món actual. Darrerament ha col·laborat amb diverses associacions de mares i pares en conferències i taules rodones. Des de setembre de 2003 fa l'espai setmanal "Parlem dels fills" dins del programa El suplement de Catalunya Ràdio.