Arbres de Catalunya

Ramon Pascual i Lluvià

(Segona edició)

Arbres de Catalunya

Afegir al cistell

Preu: 7,50€

Col·lecció: Miniguies de natura, núm. 3

ISBN: 978-84-9034-249-7

Nombre de Pàgines: 64

Nombre d'il·lustracions: 64

Mides: 9,5 x 16 cm

Enquadernació: Rústica

Data primera edició: Juny del 2014

Compartir aquesta pàgina a:

Arbres de Catalunya

Ramon Pascual i Lluvià

(Segona edició)

Aquesta guia és una eina senzilla per a ajudar a identificar la majoria dels arbres del país. Si un arbre ens és familiar, serà molt fàcil identificar-lo a partir de les fotografies i comprovar si la seva descripció correspon al conjunt de les seves característiques. Si l’arbre ens és totalment desconegut, caldrà fer un major esforç, però valdrà la pena si al final es pot identificar amb certesa.

En aquesta guia no figuren els arbres cultivats, com ara els fruiters, ni els arbres de jardineria propis dels carrers i els parcs, la majoria dels quals són espècies al·lòctones, és a dir, que no viuen de forma espontània al nostre país sinó que hi han estat portats, a vegades, de molt lluny.

Ramon Pascual i Lluvià

Ramon Pascual va cursar estudis de biologia a la Universitat de Barcelona i encaminà la seva activitat professional cap a la divulgació de les ciències, amb una activa presència en el món editorial i amb la participació en nombrosos cursos i conferències a l’entorn del coneixement del món vegetal i dels bolets. Ha publicat "Guia d’arbres dels Països Catalans" i "Guia dels bolets dels Països Catalans" i, amb Cossetània Edicions, "Guia de bolets per a nois i noies", "Guia d’arbres per a nois i noies" (Premi Crítica Serra d’Or, 2010), "Guia de plantes per a nois i noies" i "Males herbes".

Recull de premsa

El Punt Avui - 10/10/2014

El 9 Nou

Premsa

Dossier de premsa