Aquella cuina d’ara

Les receptes de Jovita Murias

Marta Castellet

Aquella cuina d’ara

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 18,00€

Col·lecció: Escudella, núm. 14

ISBN: 978-84-9034-883-3

Nombre de Pàgines: 232

Mides: 15,5 x 16 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Novembre del 2019

Compartir aquesta pàgina a:

Aquella cuina d’ara

Les receptes de Jovita Murias

Marta Castellet

Còctels, tapes, escudelles, carns fredes, carns amb suc, peixos al forn, bunyols, pastissos... Aquest receptari representa la trajectòria vital de la Jovita Murias, una moianesa nascuda a El Bierzo, que es va iniciar en l’art dels fogons al costat de la seva mare i que es va consolidar com a cuinera amb el mestre Josep Lamich a Moià.

En aquest llibre us traslladem les seves elaboracions predilectes, les que mai no deixa de fer i que van ser les més sol·licitades entre els fidels seguidors seus i del Lluís Graners a l’Snack Montserrat i el Cafè Condal de Moià, que amb tant d’èxit i encert van regentar durant molts anys. Aquella cuina d’abans, que també és la d’ara.

Marta Castellet

Marta Castellet i Torrents (Barcelona, 1958). Llicenciada en Filologia Catalana per la UAB. Professora de llengua i literatura catalanes a les Escoles Pérez Iborra durant vuit anys. Entre el 1992 i el 2016 treballa a Unió Democràtica de Catalunya (als departaments de Relacions Internacionals i de Presidència), a la Conselleria de Governació (cap de la secretaria del conseller) i al Grup Parlamentari Català de CiU (secretària del president del grup a Barcelona i, posteriorment, cap del seu gabinet a UDC).

Recull de premsa

VilaWeb - 14/12/2020

Revista Gastronomia i Turisme - 22/11/2019

Guia Gourmand - 22/11/2019