Animals músics

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 14,90€

Col·lecció: Animals Professionals, núm. 1

ISBN: 978-84-9034-642-6

Nombre de Pàgines: 32

Nombre d'il·lustracions: 18

Mides: 24 x 24 cm

Enquadernació: Tapa dura

Data primera edició: Setembre del 2017

Compartir aquesta pàgina a:

Des dels gibons cantant un duet a l’alba i les balenes brunzint a través dels oceans fins als llops entonant un cànon coral, la naturalesa és plena de música meravellosa.

La majoria dels animals fan servir les seves veus, altres utilitzen els seus cossos com a instruments i alguns produeixen sons que els éssers humans som incapaços de percebre.

Per destacar aquesta diversitat musical, hem compilat una llista de 14 intèrprets privilegiats, alguns dels quals fan una música que sembla… gairebé filharmònica!

Il·lustracions de: Julio Antonio Blasco López

Pedro Alcalde (textos) i Julio Antonio Blasco (il·lustrador)

Pedro Alcalde és doctor en Filosofia i Musicologia per la Freie Universität de Berlín i va estudiar direcció d’orquestra a l’Escola Superior de Música de Viena. Des d’aleshores, la seva carrera s’ha centrat en la composició i la direcció d’orquestra en els principals teatres del món.

Sent una curiositat infinita per totes les formes de música i del so, i és un gran admirador dels seus col·legues els animals músics.

www.pedroalcalde.com

Julio Antonio Blasco, Sr. López és llicenciat en Belles Arts, il·lustrador i dissenyador. Ha publicat llibres infantils, gràcies a alguns dels quals ha rebut premis i mencions en diversos concursos i certàmens. Des de 2012 treballa al seu estudi propi duent a terme projectes d’il·lustració, a més de gestionar juntament amb el seu soci Javier Undiano, l’editorial Símientes Editores i la llibreria-galeria especialitzada en il·lustració Estudio 64.

www.julioantonioblascolopez.com

www.estudio64.es

www.simienteseditores.com

Recull de premsa

Diario Folk - 07/11/2018

Revista Caramella - juliol del 2018

El Garbell - desembre del 2017

Tens un racó dalt del món - 16/09/2017