Amfibis i rèptils de Catalunya i illes Balears

Toni Llobet i Joan Maluquer

Amfibis i rèptils de Catalunya i illes Balears

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 5,00€

Col·lecció: Miniguia de camp

ISBN: 978-84-9034-679-2

Nombre de Pàgines: 16

Mides: 12,5 x 20 cm

Enquadernació: Desplegable plastificat

Data primera edició: Març del 2019

Compartir aquesta pàgina a:

Amfibis i rèptils de Catalunya i illes Balears

Toni Llobet i Joan Maluquer

Còmoda guia en format de paper plastificat desplegable, on es recullen totes les espècies d’amfibis i rèptils que viuen a Catalunya i illes Balears. A cada làmina hi apareixen il·lustrades unes poques espècies a escala, incloent-hi, si s’escau, diferències entre sexes, juvenils, capgrossos, postes i detalls que ajuden al reconeixement al camp. Els petits textos descriptius, i les icones amb informació diversa, faciliten la localització i identificació. S’hi afegeix el nom científic i el nom popular en castellà i anglès.

Toni Llobet i Joan Maluquer

Toni Llobet François (Barcelona, 1975). Artista i naturalista, autor de materials de divulgació i educació ambiental en múltiples formats. Creador de les guies de fauna i flora dels espais naturals de Catalunya, i il·lustrador del Handbook of the Mammals of the World.

Joan Maluquer Margalef Biòleg i herpetòleg. Autor de nombrosos articles i llibres com ara Amfibis i rèptils de Catalunya, País Valencià i illes Balears (2011) i la Guia pràctica per conèixer la natura de Catalunya (2014). És president de la Societat Catalana d'Herpetologia.