Alt Empordà

17 excursions a peu

Sergi Lara

Alt Empordà

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 14,50€

Col·lecció: Azimut Comarcal, Sèrie A peu, núm. 1

ISBN: 978-84-9791-443-7

Nombre de Pàgines: 120

Nombre d'il·lustracions: 71

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Febrer del 2009

Compartir aquesta pàgina a:

Alt Empordà

17 excursions a peu

Sergi Lara

El fet d’ocupar l’extrem nord-est de la península Ibèrica, dóna un gran caràcter a la comarca de l’Alt Empordà, on la fusió dels Pirineus amb la Mediterrània i Europa, ha confi gurat un territori ple de matisos paisatgístics. Si a aquest fet hi afegim el llegat cultural d’un gran nombre d’enclavaments amb orígens arrelats a la prehistòria, l’escenari a descobrir és senzillament excepcional.

Sergi Lara

Sergi Lara va néixer a Barcelona el 1973. Geògraf i guia de muntanya professional, consagra la seva vida a l’estudi, descoberta i divulgació dels territoris per tots els vessants possibles des de 1998, any en què signa el seu primer article a una revista especialitzada. Amb la present obra suma ja 12 títols d’itineraris pensats per a disciplines molt diverses. Gran coneixedor de les serralades del centre i el sud d’Europa, mereixen esment títols de referència com la Travessa integral dels Pirineus, la Travessa integral de l’illa de Còrsega o Rutes en bicicleta i en caiac a la Costa Brava. Alhora, la pràctica de l’alpinisme i l’esquí de muntanya completa el seu ventall d’activitats esportives al medi natural. D’entre els indrets en què ha escalat i ha fet travesses de manera independent o guiant clients, destaquen totes les serralades de la península Ibèrica, la serralada de l’Atles, la serralada dels Alps, la serralada dels Càrpats, la serralada dels Balcans, la serralada del Caucas, el casquet polar de Groenlàndia i totes les grans illes de la Mediterrània. És director tècnic de l’agència de turisme actiu Montnatura: www.montnatura.com.

Recull de premsa

Joan Carles Mora: "És important que guies com "Alt Empordà" donin l'oportunitat de conèixer els pobles" (Sala de premsa de Cossetània)

El programa "El medi ambient" ressenya el llibre "Alt Empordà", de Sergi Lara (El medi ambient, TV3)