Al vostre gust

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 15,90€

Col·lecció: Altres cuina

ISBN: 978-84-9791-460-4

Nombre de Pàgines: 184

Nombre d'il·lustracions: 100

Mides: 15 x 23,3 cm

Enquadernació: en rústica

Data primera edició: Abril del 2009

Compartir aquesta pàgina a:

En què consisteix el vi biodinàmic? Com es “cultiven” els musclos del Delta? Quina ha estat l’evolució culinària de El Bulli i de Ferran Adrià, en les últimes dues dècades? Hi ha frontera entre la cuina dolça i la pastisseria d’avantguarda, com la que ha exportat al món l’Oriol Balaguer? En aquestes pàgines trobareu alguns dels noms més importants de la cuina actual, però també pagesos, ramaders, botiguers,.. veus anònimes que ens acosten la cara menys coneguda del menjar i el beure, perquè AL VOSTRE GUST és un viatge transversal pels aspectes més diversos de l’alimentació i la cuina, com el programa de TV3 en què s’inspira.

Tana Collados i Àgata Olivella

Tana Collados és la periodista que dirigeix i presenta el programa de TV3, AL VOSTRE GUST. També és l’autora de la idea, perquè ja feia molt de temps que li rondava pel cap un programa que reunís en diversos reportatges i en seccions complementàries la visió que ella té de l’alimentació i de la cuina; un tema absolutament transversal que pot ser observat des de molts punts de vista. De fet, ja fa una colla d’anys que ho venia fent als telenotícies, al “De Vacances” i en diversos reportatges del “30 minuts”. Ara ha volgut traslladar al llenguatge escrit tot el que va aprendre en els rodatges que va fer a la primavera i l’estiu del 2007. Àgata Olivella a més de llicenciada en filologia catalana és periodista. Ella ha estat una peça fonamental en la primera temporada de AL VOSTRE GUST, la que hem traslladat a aquestes pàgines, perquè va ajudar a la Tana en la direcció del programa. Té una llarga experiència en reportatges, perquè n’ha fet molts dels que podem veure al programa Thalassa, del Canal 33, i també col·labora en la premsa escrita. Li agrada tant escriure com tot el que té a veure amb el menjar i el beure.

Recull de premsa

Competencia para Cantizano (Teresa Berengueras / diari Siglo XXI)

La presentació d'"Al vostre gust" reuneix el bo i millor de la cuina catalana (Sala de premsa de Cossetània)

El llibre "Al vostre gust" neix de la necessitat d’explicar el món del menjar i el beure des de totes les mirades possibles (Sala de premsa de Cossetània)

Cossetània rep cinc guardons dels Gourmand Cookbook Awards 2009 als millors llibres de cuina en català (Sala de premsa de Cossetània)