Aigua de mar

Jordi Cervera

Aigua de mar

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 13,50€

Col·lecció: Notes de color, núm. 103

ISBN: 978-84-9034-932-8

Nombre de Pàgines: 160

Mides: 15,5 x 23,3 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Febrer del 2020

Compartir aquesta pàgina a:

Aigua de mar

Jordi Cervera

Un cuiner medieval amb informació privilegiada que li aporta un triomf que al capdavall esdevé efímer. Un inspector gastronòmic turmentat per un passat que li enterboleix el seu bon ofici. Un idòlatra obsessiu que en la seva perversa trajectòria identifica totes les persones amb espècies de peixos. Una parella que acut a l’estrena d’una pel·lícula i on les petjades brutes de sang queden camuflades. Un àpat en què el fariseisme més evident presideix un extens discurs. Una escola de cuina el director de la qual rebutja la modernitat per amagar molts ressentiments. Un nen que vol sentir-se adult enfilant-se perillosament a un masteler monumental. Set històries intrigants amb el menjar com a protagonista i el mar com a teló de fons.

IX Premi de Narrativa Marítima Vila de Cambrils Josep Lluís Savall 2019

Jordi Cervera

Jordi Cervera (Reus, 1959). Periodista, porta el blog http://blogs.ccma.cat/jordicervera. php, mereixedor dels premis Vila de Martorell, Blocs Catalunya i Vila de Lloret. Autor de Serial Chicken, la primera novel·la d’Europa escrita a través de Twitter a BCNegra 2010.

Ha guanyat diversos premis: de periodisme, com el Reus de Comunicació; de poesia, com el Miquel Martí i Pol per Fluix Fluid, o el Recvll de Blanes per Tanta xerrameca cansa; de narrativa, com el Pin i Soler de Tarragona per Dibuixos obscens, o el Ferran Canyameres per Mosques que, a més, va aconseguir el Premi a la Millor novel·la negra en català del grup Brigada 21 i el Lectors de la Negra y Criminal. L’any 2009 va guanyar el prestigiós premi Edebé de literatura juvenil per la novel·la La mort a sis vint-i-cinc, que s’ha traduït al castellà, al basc i al gallec, que s’ha editat al Brasil i a Mèxic i que porta quinze edicions.

Ha publicat novel·les com Desig de foc (amb comentaris de Santi Santamaria) o La música dels camaleons sobre el GEI dels Mossos, llibres de poemes com Pintallavis, Como la vida misma (amb dibuixos de l’etòleg Jordi Sabaté Pi), Talaiot, Butte, gener a París o A Laura, potser i llibres infantils com La capsa dels tresors o La pilota Japler. Ha publicat Menú de degustació, el primer llibre de poemes que s’ha escrit al voltant del restaurant elBulli, amb pròleg de Ferran Adrià, i la distòpia futurista L’enigma Perucho. Acaba de publicar Novela negra, a la prestigiosa col·lecció El Bardo – Poesía.

Recull de premsa

Tarragona Digital - 22/07/2020

El Punt Avui - 10/07/2020

Diari Més Digital - 31/03/2020

Fragment del llibre per Jesús M. Tibau Youtube - 14/03/2020