Abarçadari

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 13,50€

Col·lecció: Altres

ISBN: 978-84-9791-869-5

Nombre de Pàgines: 160

Nombre d'il·lustracions: 28

Mides: 15,5 x 23,3 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Març del 2011

Compartir aquesta pàgina a:

Si jo us dic la paraula ‘Barça’, quin significat té per a vosaltres? Quins són aquells mots que, quan els sentiu, els relacioneu de seguida amb el club que tant us estimeu? Amb Abarçadari. El diccionari del Barça triomfant, he volgut fer un repàs de tots aquells conceptes que des del 1992 fins al 2010 han pintat de blaugrana els meus records... i espero que els vostres. Noms propis, frases, adjectius, en definitiva, definicions de tota mena que formen part de la memòria col·lectiva. I quin significat té la paraula ‘Barça’ per a alguns dels barcelonistes de més renom? Leo Messi, Xavi Hernàndez, Gerard Piqué, Bojan Krkic, Sandro Rosell, Ronald Koeman, Hristo Stoichkov, Eusebio Sacristán, Sergi Barjuan, Miquel Àngel Nadal, Charly Rexach, Ferran Adrià, Jose Corbacho, Marc Cartes, Josep Cuní, Pilar Rahola, Toni Soler, Jordi Évole, Àlex Corretja, Lluís Canut, Joan Maria Pou, El Tricicle... i 50 reconeguts culers més han donat la seva opinió. Paraules sobre records, sobre el present, sobre somnis. Paraules de tota mena. Però, sobretot, paraules sobre el Barça.

Dario Porras. Amb les opinions de: Leo Messi, Xavi Hernàndez, Gerard Piqué, Sandro Rosell, Bojan Krkic i 50 reconeguts culers més

Darío Porras neix el 1975, any en què el Barça no guanya cap títol. De fet, l’equip no aconsegueix cap Lliga fins deu anys més tard. El dia que fa 11 anys, el 7 de maig del 1986, el Barça perd la final de la Copa d’Europa amb l’Steaua. Tot i patir, doncs, una infància desastrosa en clau blaugrana, ha estat fidel als seus colors des que va néixer. Els fruits arriben el 1992, quan el Barça guanya la Copa d’Europa a Wembley i ell comença a estudiar periodisme. El 1997 vesteix la samarreta de Les 1000 i una de TV3. Després de fer uns tocs per diferents emissores (Ràdio 4, COM Ràdio, RAC1), fitxa pel Vitamina N de City TV. I des del febrer del 2005, llueix els colors del TVist de TV3. Des d’aleshores, el Barça ho ha guanyat pràcticament tot, com la Champions del 2006, l’any que Cossetània publica S’ha escrit un llibre, la seva primera obra. A l’hora de casar-se, l’autor no va poder triar un any millor: el 2009, el de les sis copes. Aquest 2011 naixerà el seu primer fill, que, tot i les temptacions, no es dirà ni Romário ni Rivaldo ni Ronaldinho.

Recull de premsa

El diccionari del Barça triomfant (Jordi Ferré / blog De tard en tard)

‘ABarçadari’, l’enciclopèdia dels mots blaugrana dels últims 19 anys (EsportCatalà.cat)

Ja es pot veure el vídeo de la presentació del llibre "Abarçadari" (Sala de premsa de Cossetània)

El Barça es un millón de cosas (Màrius Carol / diari La Vanguardia)

El diari "Sport" parla sobre el llibre "Abarçadari" (diari Sport)

Apunts Sant Jordi 2011 (TDCamp / Televisió de Cambrils)

Dario Porras: el que expliquen els 70 culers que apareixen a "Abarçadari" pot sintetitzar el sentiment barcelonista (Sala de premsa de Cossetània)

El sentit de ser blaugrana (Club de lectura / Ramon Costa)

Ideal per a culers de nova fornada (Club de lectura / Joan Ferrer)

Visca el Barça i visca Catalunya (Club de lectura / Victòria Gironès)

Blaugrana de cap a peus (Club de lectura / Jordi Sanromà)

Abarçadari (web Llibresperllegir.cat)