200 receptes de cuina del Tarragonès

Carme Arjona i Charo Ciprés

200 receptes de cuina del Tarragonès

Afegir al cistell

Preu: 10,51€

Col·lecció: El Cullerot, núm. 6

ISBN: 978-84-89890-62-6

Nombre de Pàgines: 160

Mides: 16,7 x 23,5 cm

Enquadernació: en rústica

Data primera edició: Març del 1995

Compartir aquesta pàgina a:

200 receptes de cuina del Tarragonès

Carme Arjona i Charo Ciprés

Selecció de receptes dels diversos municipis de la comarca del Tarragonès, agrupats en nou apartats: salses; entrants i amanides; arrossos i fideus; ous; verdures; sopes i escudelles; peixos; carns; i postres i dolços.

Carme Arjona i Charo Ciprés

Charo Ciprés Martín: Vaig néixer a Castellote (Terol) el 1947. Sóc llicenciada en farmàcia per la Universitat de Barcelona i diplomada en nutrició per la Universitat de Granada. Exerceixo com a farmacèutica titular a Tarragona des de l'any 1974. Sóc aficionada a l'arqueologia, a viatjar i al bon menjar. Vaig conèixer la meva amiga Mari Carme i ens vam presentar als Concursos de Romesco. Aixó vam començar a compartir la nostra afició. 

Carme Arjona Cabello: Vaig néixer a Valls (Alt Camp) el 1956. Aquest llibre que he tingut el gust d'escriure amb la meva amiga Charo presenta una cuina tradicional però, a la vegada, restauradora i actual. Són els plats preparats amb ingredients de la nostra terra i de la nostra mar, que ens permeten obtenir una cuina variada i nutritiva i amb molta vistositat en les preparacions. Esperem que us agradi i que pugueu gaudir de la bona taula.