100 trucs per arribar a final de mes

(en temps de crisi)

David Escamilla i Humberto Salerno

100 trucs per arribar a final de mes

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

EXHAURIT

Preu: 12,70€

Col·lecció: De 100 en 100, núm. 5

ISBN: 978-84-9791-458-1

Nombre de Pàgines: 168

Mides: 15,5 x 23,3 cm

Enquadernació: en rústica

Data primera edició: Maig del 2009

Compartir aquesta pàgina a:

100 trucs per arribar a final de mes

(en temps de crisi)

David Escamilla i Humberto Salerno

Aquest llibre, dels periodistes David Escamilla i Humberto Salerno, és una invitació a esmolar l’enginy i a no deixar-nos atrapar per actituds pessimistes, tràgiques o derrotistes. Es tracta d’una eina útil i necessària absolutament oportuna en les coordenades actuals: 100 trucs que ens permetran arribar a final de mes, un centenar de consells que ens ajudaran a aprofitar millor els nostres recursos, a fer servir la creativitat i a aprendre a nedar amb fermesa en un entorn complex. Com podem aconseguir viure més feliçment amb menys ingressos? Com podem organitzar-nos per prevenir situacions encara més compromeses? Com podem estalviar i ajustar els nostres costos de vida personals i familiars? Com podem aprofi tar el nostre potencial creatiu per obtenir més amb menys? L’estil de l’obra és assequible i molt directe, ja que els autors, comunicadors reconeguts, han aconseguit transmetre un bon nombre de missatges de manera que arribin sense complicacions innecessàries a la ment dels lectors.

David Escamilla i Humberto Salerno

David Escamilla (Barcelona, 1969) és periodista i escriptor. Llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia (UAB), ha publicat poesia, biografies, guies, assaigs i narrativa. Col·labora habitualment a la ràdio i a la televisió. Ha estat cap de redacció de diverses publicacions i cap de premsa d’editorials. Ha escrit documentals per a la televisió i ha dirigit un film. Humberto Salerno (Barcelona, 1972), és periodista, director i presentador dels programes Hora 25 de l’economia, Pont Barcelona- Madrid, Impuls econòmic i Intercanvi. Productor executiu del programa Lliure d’impostos. CEO i director del portal d’informació econòmica Noticias.com. i de Nous Negocis i Desenvolupament, fundador de Ràdio Intereconomia Catalunya, a més de presentador de Capital Catalunya.

Recull de premsa

L’expert en innovació empresarial Franc Ponti analitza el reguitzell d’idees de "100 trucs per arribar a final de mes (en temps de crisi)" (Sala de premsa de Cossetània)

"100 trucs per arribar a final de mes (en temps de crisi)" aporta solucions pràctiques i assequibles per a les petites economies (Sala de premsa de Cossetània)

Ràdio Flaixbac entrevista David Escamilla, coautor del llibre "100 trucs per arribar a final de mes (en temps de crisi)" (Ràdio Flaixbac)

El programa Divendres, de TV3, entrevista els autors de "100 trucs per arribar a final de mes" (programa Divendes / TV3)

 

Premsa

Dossier de premsa